Af - 16/03-14 15:26

Før topbrag : Kusk og Duncan 'trash talker'Før topbrag : Kusk og Duncan 'trash talker'

Forud for et rigtigt Superliga-topopgør, skal man naturligvis have en smule trashtalk - en duel på ord. Den leverer topscorerne fra FC Midtjylland og AaB her.

storybild

(Billede: Polfoto)

Så kan de godt pakke 'Slaget om Jylland'-retorikken væk i AGF, for nu mødes AaB og FC Midtjylland, ligaens to tophold. Holdenes topscorere hedder Kasper Kusk og Morten 'Duncan' Rasmussen.

FCM's målhelt: Vi kunne have scoret mange flere mål
FCM's målhelt: Vi kunne have scoret mange flere mål

Kasper Kusk lægger ud

Hvordan bliver kampen?
Kusk: - Det bliver en spændende kamp med en del mål, tror jeg. Det er to hold, der gerne vil spille offensivt, så der bliver nok åbninger nede bagi, og dem der lukker bedst af, vinder nok kampen.

FCM fik gyldent håndtryk i Parken
FCM fik gyldent håndtryk i Parken


Hvad er FCM's styrker
?
Kusk: - De har nogle spillere med gode individuelle kvaliteter, som kan være svære at dæmme op for – specielt deres kantspillere og 'Duncan', der er garant for mål.

Dig eller 'Duncan'... hvem scorer flest mål i kampen?
Kusk: - Der er ingen tvivl om, at vi er to spillere med selvtillid med to mål hver i sidste kamp. Det er sandsynligt, at vi scorer igen.

Hvad er 'Duncan' god til?
Kusk: - Inde i boksen er han fysisk stærk og dygtig til at løbe i ryggen på midterforsvarerne. De kvaliteter skal vi dæmme op for. Så tror jeg på, at vi kan vinde.

AaB'ere på guldjagt: - Det er ikke som sidste gang
AaB'ere på guldjagt: - Det er ikke som sidste gang

Hvem vinder?
Kusk: - Nu har vi en god hjemmebanestatistik – vi har ikke tabte i mange kampe. Vi ved, hvad der skal til for at slå Midtjylland, og det kan vi.

Og så svarer 'Duncan'

Hvad skal I passe på ved AaB?
Duncan: - De vil gerne sige, at de spiller god fodbold, og det gør de også, men de laver flest mål på omstillinger, og det skal vi være opmærksomme på.

Dig og Kasper Kusk - hvem scorer flest mål
?
Duncan: - Det ved jeg ikke. Det er ikke noget, man går og bruger tid på. Vi forbereder os som hold.

Hvordan har I forberedt jer til denne kamp specielt
?
Duncan: - Det er ikke noget, vi gør noget ekstraordinært specielt. Vi tager alle modstandere seriøst. Gode og dårlige til, får at se søndag, hvordan de gør.

Hvad er det Kasper Kusk er god til?
Duncan: - Han er en dygtig spiller, og vi skal være opmærksomme på ham, men jeg tror, det er vigtigt, at vi har respekt for AaB, men bruger de fleste af vores forberedelsestimer på os selv, som vi plejer.

Hvem vinder?
Duncan: - Jeg tror, vi vinder, fordi jeg synes, vi har et fantastisk godt hold, og spiller vi op til vores bedste, slår vi de fleste hold.


LÆS OGSÅ: Ståle om guld-duel: Vi kæmper til sidste blodsdråbe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx