Af Ritzau - 07/10-16 12:18; Opdateret: 07/10-16 12:40

Håndboldprofil slipper billigt fra grimt uheldHåndboldprofil slipper billigt fra grimt uheld

Line Jørgensen er færdig ved Golden League, men EM senere på året er ikke i fare.

storybild

Line Jørgensen faldt uheldigt ned på sin arm, men kom ikke alvorligt til skade, da Danmark mødte Rusland. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Den danske håndboldspiller Line Jørgensen er sluppet billigt fra det uheld, hun kom ud for, da hun sammen med det danske landshold mødte Rusland torsdag aften i Golden League.

Jørgensen faldt uheldigt ned på sin ene arm og måtte forlade banen med store smerter i håndleddet.

En skanning fredag formiddag har dog vist, at den rutinerede højreback ikke er kommet noget alvorligt til.

- Formiddagens skanning har vist, at alle knogler er intakte, og der ikke var nogle alvorlige ledbåndsskader, der kræver operation, siger landsholdets fysioterapeut, Mikkel Hjuler, i en pressemeddelelse.

Smerterne i håndleddet gør, at Line Jørgensen ikke bliver klar til de to kommende Golden League-kampe mod Frankrig og Norge lørdag og søndag, men hun skulle ikke være i fare for at gå glip af EM i Sverige.

CSM Bukarest-spilleren har været hårdt plaget af skader i sin karriere og spillede blandt andet sidste års VM med så store knæproblemer, at hun måtte opereres umiddelbart efter turneringen.

Det betød, at Line Jørgensen ikke var til rådighed i OL-kvalifikationen i marts, da håndboldkvinderne trods hjemmebane i Aarhus kiksede mod både Montenegro og Rumænien.

Hun blev derefter sparet i to EM-kvalifikationskampe i sommer, og torsdagens møde med russerne var således hendes første landskamp i ti måneder.

Line Jørgensen blev noteret for en enkelt scoring, inden hun måtte lade sig udskifte sidst i første halvleg.

Trods eks-anførerens uheld vandt Danmark en sikker sejr på 32-22 over de russiske OL-guldvindere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx