25/09-14 16:32

Wozniacki kæmper sig i semifinalen i KinaWozniacki kæmper sig i semifinalen i Kina

Caroline Wozniacki tabte første sæt til kvalifikationsspilleren Timea Bacsinszky, men kom flot tilbage.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Caroline Wozniacki startede skidt, men kom stærkt tilbage og er nu klar til semifinalen i WTA-turneringen Wuhan Open i Kina.

I torsdagens kvartfinale mod den schweiziske kvalifikationsspiler Timea Bacsinszky tabte danskeren ellers første sæt, men hun bevarede roen og kunne til sidst juble over en sejr med cifrene 4-6, 6-2 og 6-3.

Wozniacki: - Jeg er blevet klogere
Wozniacki: - Jeg er blevet klogere

Vild Wozniacki: Smadrer modstander med æg
Vild Wozniacki: Smadrer modstander med æg

Bacsinszky startede turneringen med en beskeden ranglisteplacering som nummer 61, men har vist flot spil undervejs og fortsatte de gode takter i første sæt.

Hun tvang Wozniacki til en række uprovokerede fejl og brød til 3-1. Selv om danskeren straks brød tilbage og midlertidigt så ud til at have tilkæmpet sig et overtag, tog outsideren første sæt med 6-4.

Men Caroline Wozniacki er midt i et stærkt efterår, og de seneste måneders resultater har givet hende så meget selvtillid, at hun ikke lader sig slå ud af lidt modgang.

Hun brød Bacsinszkys serv til 3-2 i andet sæt, og det hylede schweizeren så meget ud den, at Wozniacki let kunne cruise til sætsejr på 6-2.

Chok-nederlag gavner Wozniacki
Chok-nederlag gavner Wozniacki

Sådan! Wozniacki fighter sig videre i tæt drama
Sådan! Wozniacki fighter sig videre i tæt drama

Det blev mere jævnbyrdigt i tredje sæt, hvor de to spillere holdt deres serv til Wozniacki-føring 4-3. Men efter et par grove fejl af Bacsinszky kunne danskeren bryde til 5-3 og derfra serve sejren hjem.

I semifinalen venter karrierens første møde med den 20-årige canadier Eugenie Bouchard, der er verdens nummer ni. I den anden semifinale skal Tjekkiets Petra Kvitova op mod Elina Svitolina fra Ukraine.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
Politiet: Mand faldt ned fra lygtepæl...
bt.dk
Mor bakker op om udskældt rektor: Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx