Af - 17/01-17 10:41; Opdateret: 17/01-17 11:39

Wozzy-eks taler ud: Derfor aflyste jeg vores bryllupWozzy-eks taler ud: Derfor aflyste jeg vores bryllup

I 2014 aflyste golfstjernen Rory McIlroy et planlagt kæmpebryllup med Caroline Wozniacki. Nu forklarer han hvorfor.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Ung golfstjerne møder ung tennisstjerne, han forelsker sig i hende, de bliver kærester, de sender bryllupsinvitationer ud, han slår op i telefonen.

Det er kort fortalt historien om Caroline Wozniacki og Rory McIlroys romance, der i foråret 2014 kulminerede med et frieri og et storstilet bryllup, der endte med at blive aflyst.

Ikon hylder Wozniacki: Hun forstår at have det sjovt
Ikon hylder Wozniacki: Hun forstår at have det sjovt

Så glade var de: Wozniacki og McIlroy var sammen fra 2011 til 2014.

Tennis-ikon: Wozzy er en grand slam-outsider
Tennis-ikon: Wozzy er en grand slam-outsider

McIlroy fik simpelthen kolde fødder og brød med den danske tennisstjerne. Nu forklarer han for første gang, hvad der gik gennem hovedet på ham tilbage i maj 2014, da det overraskende brud kom for dagen.

- Dengang troede jeg, at det oplagte svar var at være sammen med nogen, der var i samme position som mig. Men det er det ikke, for du kan aldrig komme væk fra det. Du kan aldrig frigøre dig og vende tilbage til den virkelige verden. Det er derfor, jeg føler, at jeg er sådan et godt sted nu, siger Rory McIlroy i et stort interview med Irish Independent.

Glad Wozniacki ser frem efter brudt Melbourne-forbandelse
Glad Wozniacki ser frem efter brudt Melbourne-forbandelse

I dag har den irske golfstjerne fundet kærligheden igen. Han er forlovet med Erica Stoll, som kommer fra en noget mindre glamourøs og stjerneglittet baggrund end Wozniacki.

Hun arbejdede for det amerikanske golfforbund, PGA, da han først blev venner med hende. Siden voksede venskabet til kærlighed.

Wozniacki åbner Australian Open med stensikker sejr
Wozniacki åbner Australian Open med stensikker sejr

- Det, jeg elsker ved vores forhold er, at vi var venner, inden der der skete noget romantisk. Vi mødtes, da hun arbejde for PGA og lejede en lejlighed i Palm Beach. Jeg fandt det forfriskende at være sammen med nogen, der levede et normalt liv i stedet for, 'åh nej, min jet er en halv time forsinket', siger McIlroy.

- Jeg kunne tale med hende om alting, og vi endte med at bruge meget tid med hinanden, hvor vi fandt ud af, at der var noget mere i det. Jeg elsker, at hun ved alt om mig, og at der ikke er nogen fordømmelse. Det var der ikke fra første dag, og det er stort, fordi den slags er meget svært at finde for en person i min position. Hvordan finder nogen, der er blevet suget ind i kendis-boblen, kærlighed? Hvordan finder du nogen, der elsker dig, som du er?, spørger den 27-årige golf-charmør.

Wozniacki forbereder sig på hårdtslående kroatisk modstand
Wozniacki forbereder sig på hårdtslående kroatisk modstand

I maj 2014 slog McIlroy op med Wozniacki over telefonen.

Undertippet Wozniacki-modstander jagter første grand slam-sejr
Undertippet Wozniacki-modstander jagter første grand slam-sejr

Det er et retorisk spørgsmål, som Caroline Wozniacki - i hvert fald officielt - ikke har besvaret endnu. Hun er modsat sin forelskede eks-elsker fortsat single.

Men, men, men uden for banen kører det da fint for Wozzy, da hun er kommet godt i gang med Australian Open. I morges sejrede hun i første runde med 6-1, 6-2 over australieren Arina Rodionova.

Ta' den, Rory!

Tennis-ekspert Michael Mortensen fortæller om Woniackis form op til Australian Open:

TV-KLIPPET ER BRAGT I SAMARBEJDE MED DISCOVERY NETWORKS


LÆS OGSÅ: Wozniacki føler sig oven på trods nederlag i Sydney

LÆS OGSÅ: 'Kælling!' Wozniacki får hug for kritik af modstander

LÆS OGSÅ: Wozzys eks hånet på golfbanen - sut p**

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspertens bud: Så meget tjener prins...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Mogens Palle afslører snedig plan:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx