08/07-17 08:57

Carlsen om åbent Wimbledon: Caroline kan vinde det heleCarlsen om åbent Wimbledon: Caroline kan vinde det hele

London. Caroline Wozniacki kan vinde årets Wimbledon, men det kan alle de øvrige tilbageværende spillere i turneringen også.

storybild

Sådan lyder den umiddelbart lidt forsigtige vurdering fra den tidligere Fed Cup-kaptajn Kenneth Carlsen, der er i London for at kommentere turneringen for TV3 Sport.

Den tidligere topspiller kan finde opbakning til vurderingen i den seneste grand slam-turnering, French Open, som letten Jelena Ostapenko meget overraskende vandt med en placering som nummer 47 i verden.

- I mine øjne kan alle spillere, der er tilbage, vinde Wimbledon. Og Caroline er en af dem. Det er det mest åbne Wimbledon, jeg kan huske hos kvinderne, siger Carlsen.

Wozniacki spås gode muligheder for at nå frem til semifinalen, efter Karolína Plísková og Kristina Mladenovic måtte lade livet i anden runde.

De lignede på forhånd svære modstandere for danskeren i henholdsvis kvart- og ottendedelsfinalen.

Det vil Carlsen dog ikke lægge for meget i.

- Jeg synes, det er godt, at Pliskova er ude, for når hun spiller godt, kan hun virkelig volde Caroline problemer. Men Caroline skal lige nå hen til de kampe først, og der er ingen nemme modstandere, siger han.

Lørdag gælder det så esteren Anett Kontaveit i tredje runde. Hun rangerer som nummer 38 i verden og kommer med en frisk turneringssejr fra græsset i hollandske 's-Hertogenbosch.

- Folk vil sige; "hvem er hun? Hende skal hun slå". Men det er altså en formstærk græsspiller med selvtillid, lyder det fra Carlsen.

Wozniacki har én gang tidligere mødt Kontaveit. Sidste sommer tabte danskeren efter tre tætte sæt på græsset i Birmingham.

Lørdagens kamp er sat på programmet som nummer to på bane 1. Et forsigtigt bud på et starttidspunkt kunne være klokken 16.30 dansk tid.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
44 ruter ramt efter busselskabs konkurs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx