Af - 04/09-13 08:38

'Bendtner er i bedste fald sjettevalg i Arsenal''Bendtner er i bedste fald sjettevalg i Arsenal'

Bendtner røg ikke videre fra Arsenal i dette transfervindue, og nu er han mere end meget langt fra spilletid, mener ekspert.

storybild

Det bliver meget svært for Bendtner at genvinde en fast position på Arsenals hold. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

Mod al forventning endte Nicklas Bendtner med stadig at være Arsenal-spiller efter det nyligt overståede transfervindue. Og han kan være meget langt fra spilletid i London-klubben, spår The Guardian-journalist David Hytner, der dækker Arsenal tæt.

- Det er meget svært at forestille sig, at Bendtner får spilletid. Arsenal skal miste tre angribere til skader, før han overhovedet kommer i nærheden af holdet, konstaterer han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Bendtner bænket igen: Handel gik i vasken

- Når man tænker på, hvor meget hans stjerne er falmet, er det næsten umuligt at forestille sig. Som jeg ser det, er Bendtner i bedste fald sjettevalg til Arsenals angrebsposition, siger han ifølge BT.

Den danske landsholdsspiller har som bekendt været ude i kulden på Arsene Wengers mandskab i noget tid, og det har medført lejeophold hos Sunderland og Juventus - begge med mildest talt moderat succes.

Derfor lå det således også i kortene, at Bendtner skulle væk fra Arsenal i dette trasfervindue. Det så da også ud til, at han skulle til Premier League-rivalerne fra Crystal Palace, men ifølge Bendtner selv afviste hans klub at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Nu taler Bendtner - Jeg er skuffet

- Der var aftaler i stand med mere end en klub i løbet af ugen, men fordi Arsenal ikke kunne sikre sig en anden angriber, forbeholdt de sig retten til ikke at godkende en handel, skrev Arsenals nummer 52 i går i en pressemeddelelse.

Bendtner siger nu, at han vil arbejde hårdt for at genvinde en plads på holdet, men det bliver nok en umulig opgave, mener Hytner.

- Det bliver meget svært for ham at vinde tilhængerne tilbage. Alt er faktisk imod ham, og det bliver næsten umuligt at vende, fastslår David Hytner ifølge BT.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Skærpet mistanke: Udbredt kemikalie...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx