02/03-16 08:56

Leicester-manager lovpriser indsats trods tabt terrænLeicester-manager lovpriser indsats trods tabt terræn

Claudio Ranieri så sit hold smide point hjemme mod West Bromwich. Dermed kan Tottenham overtage førstepladsen.

storybild

Jamie Vardy headede på overliggeren, da Leicester smed point mod West Bromwich. (Billede: AP/Rui Vieira)

Vil man skabe sensation og vinde det engelske mesterskab, tilhører en hjemmekamp mod West Bromwich nok kategorien af kampe, som man skal vinde.

Men Leicester og Kasper Schmeichel måtte tirsdag aften nøjes med 2-2, selv om holdet spillede en offensivt god kamp og skabte talrige chancer med blandt andet to hovedstød på overliggeren til følge.

Efter kampen var Leicesters manager, Claudio Ranieri, hurtig til at lovprise præstationen frem for at ærgre sig over mistede point i den fortættede strid om Premier League-titlen.

- Det var en fantastisk kamp, og jeg er meget tilfreds med vores præstation. Vi skabte mange chancer, men manglede lige den sidste scoring. Vi var lidt uheldige, men jeg er mere fortrøstningsfuld nu end efter kampen mod Norwich, siger Ranieri.

Han hentydede til lørdagens kamp, hvor Leicester i det 89. minut scorede sejrsmålet til 1-0 efter en mindre prangende kamp.

- Mod Norwich vandt vi til sidst, men skabte meget få chancer. Man kan ikke få tre point hver gang, og det er ok at få fire point ud af de to svære kampe. Vi er stadig i live og er klar til at kæmpe videre, siger den italienske manager.

Han insisterede inden kampen på, at Leicester ikke er titelfavorit trods positionen som nummer et. Den positionen kan sensationsholdet miste onsdag aften.

Med en udesejr over West Ham kan Tottenham således bringe sig op på 57 point ligesom Leicester, og da vil Tottenham og Christian Eriksen overtage førstepladsen i kraft af bedre målscore.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand død i brand
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx