Af Ritzau - 22/05-17 13:12

Landstræner efter åbningssejr: Inderne pressede osLandstræner efter åbningssejr: Inderne pressede os

Det danske badmintonlandshold vandt over Indien i den første kamp ved Sudirman Cup, og det glæder landstræner.

storybild

Line Kjærsfeldt tabte sin kamp ved Sudirman Cup, men Danmark vandt alligevel samlet med 4-1 i kampe. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Danmark levede op til favoritværdigheden med sejr over Indien og fik dermed en god start i Sudirman Cup, som er VM for blandede hold.

De danske badmintonspillere vandt med 4-1 i kampe over inderne, som i flere af opgørene i de fem forskellige rækker leverede hård modstand.

- Først og fremmest var kampen så svær og intensiv, som vi forventede. Vi vidste, at de ville presse os, og vi skulle lære at håndtere hallen, boldene og det hele.

- Til tider klarede vi det godt, men i andre perioder faldt vi lidt ud. Alt i alt er vi rigtig godt tilfredse med 4-1-sejren, siger landstræner Kenneth Jonassen til badminton.dk.

Danmark vandt de første tre kampe over inderne i mixeddouble, herresingle og herredouble. Og med 3-0-føringen var danskerne sikre på at vinde holdkampen.

Derfor betød det mindre, at Line Kjærsfeldt tabte sin kamp i damesingle i kamp nummer fire.

Omvendt kunne damedoublen Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl sikre en samlet sejr på 4-1, da de besejrede Ashwini Ponnappa og Nikki Reddy i tre sæt.

- Det gav en dejlig ro og afslappethed i truppen, at vi afgjorde holdkampen efter de tre første kampe.

- Line spillede efterfølgende et fremragende første sæt, og pigerne (Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, red.) spillede med lidt nervøsitet, men de kæmpede sejren hjem.

- Vi tager det som et positivt tegn, at vi er klar og lever os med ind i kampene, selv om det er afgjort, siger Kenneth Jonassen.

Danmark møder Indonesien i den anden og sidste gruppekamp onsdag formiddag dansk tid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Frustreret lærer lægger ‘fuldstændig...
bt.dk
Afslører nye detaljer: Sådan mødte...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx