Af - 06/08-16 16:28

OL-Fie frygter for Guldfireren: - Så synker de!OL-Fie frygter for Guldfireren: - Så synker de!

Dårlige vejrforhold får singlesculleren Fie Udby Erichsen til at forudsige et sandt drama når den danske Guldfirer skal ro senere i dag.

Bildstrecke im Grossformat »

Fie Udby Erichsen har som den første dansker roer været i konkurrence på det olympiske rostadion i Rio. Og hun lagde ikke fingre imellem, da hun efter sit indledende heat sablede vejrforholdene ned.

Hun blev godt nok sikker toer i sit indledende heat og er dermed sikret en plads i kvartfinalen, men det var mest et tilfælde:

- Vinden er så meget fra siden, og bugten er så stor, at bølgerne når at blive så store at det er ligemeget om du er på bane et eller på bane seks. De rammer os allesammen, siger hun.

I et af de efterfølgende heat var der en serbisk dobbeltsculler, der kæntrede, og Fie Udby Erichsen har også bange anelser, når den danske letvægtsfirer, Guldfireren, senere i dag, skal i vandet.

- Vi har en båd som er lavet til, at lige meget hvor meget det blæser, så holder vi os oven vande, og det skulle de allesammen være, men de store både, hvor der sidder nogle 110 kilos drenge... siger hun, og fortsætter:

- Hvis de både bliver fyldt op med og så fire gange 110 kilo, så synker de! Og de kommer sidst dagen. Det bliver meget spændende, siger hun.

Og hvad angår Fie Udbys Erichsens egne muligheder for at forsvare sin sølvmedalje fra OL i London, så går hendes optimism

Men hendes optimisme omkring det samlede resultat er:

- Som vinden blæser! Forklarer hun.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx