Af Mads Kindberg Nielsen - 04/09-17 19:49

Se billedet: Neymar lejer imponerende hus på 5.000 kvadratmeter i ParisSe billedet: Neymar lejer imponerende hus på 5.000 kvadratmeter i Paris

Vanvittigt smukt er det måske ikke, men kæmpe stort - dét er det!

storybild

Neymar bor - måske ikke så overraskende - i et luksuriøst hus i udkanten af Paris. (Billede: GEOFFROY VAN DER HASSELT)

5.000 kvadratmeter fordelt over fem etager boltrer Neymar sig på, når han nyder privatlivet i sit hjem uden for Paris. Tjek lige PSG-stjernens hus en gang!


Huset har naturligvis alt, hvad en spiller af Neymars kaliber behøver: Et billiardrum, flere terrasser og masser af anden luksus til den brasilianske superstjerne, skriver Bild.

Neymars palæ ligger i byen Bougival, vest for Paris i nærheden af Versailles og det berømte slot. Kun 7,8 kilometer adskiller de to kæmpebygninger, hvor Ludwig XIV's slot trods alt lige er et nøk større. Og når Neymar skal til træning på anlægget Camp des Loges, skal han kun køre 10 kilometer i bil.

I følge den tyske avis Bild betaler Neymar mellem 10.000-20.000 euro for at leje sit nye hjem, men det burde der være råd til med en indtægt på 30 millioner euro om året.

Neymar blev den dyrest handlede fodboldspiller nogensinde, da PSG købte ham for 1,65 milliarder kroner i sommerens mest opsigtsvækkende handel, som i øjeblikket bliver efterforsket af det europæiske fodboldforbund UEFA.

UEFA vil til bunds i, om PSG har forbrudt sig mod reglerne om Financial Fair Play.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx