Af Ritzau - 21/12-16 09:43

Argentinsk OL-helt er tvivlsom til Australian OpenArgentinsk OL-helt er tvivlsom til Australian Open

Tennisstjernen Juan Martin del Potro tvivler meget på, at han bliver klar til Australian Open i januar.

storybild

Juan Martin del Potro havde et stort 2016 efter en lang periode med skader, men det ser ud til, at han må åbne 2017 roligt af frygt for flere skavanker. (Billede: Reuters/Agustin Marcarian)

Efter flere skadeplagede år vendte den argentinske tennisstjerne Juan Martin del Potro stærkt tilbage i 2016.

Blandt andet blev han lidt af en publikumsyndling under OL i Rio, hvor han åbnede med at sende daværende verdensetter Novak Djokovic ud. Først i finalen blev det til nederlag til Andy Murray.

Nu ser det dog ud til, at Del Potro er nødt til at starte 2017-sæsonen med at holde pause, og det betyder formentlig et afbud til Australian Open.

- Hvad jeg har brug for er, at nogen får mig fysisk klar nok til at holde et helt år, siger argentineren ifølge Reuters.

- Der er kun et par uger til Australian Open, og det er nok utænkeligt, at jeg når at blive klar til det mål.

Tidligt i 2016 var Del Potro igennem sin tredje håndledsoperation, og da han var kommet sig over den, begyndte han at vise det niveau, som i 2009 skaffede ham US Open-titlen.

Efter succesen ved OL nåede han kvartfinalen i netop US Open 2016, inden året sluttede på flottest mulig vis for Del Potro, som førte Argentina til sejr i Davis Cup-finalen over Kroatien.

Med sin skadehistorik in mente tager den 28-årige argentiner det sandsynlige afbud til Australian Open, som er årets første grand slam-turnering, med ro i sindet.

- Vi kigger på, hvordan prioriteringen skal være. Hvis tennissporten ventede på mig i to år (på grund af skader, red.), så kan Australien også vente på mig i yderligere et år, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jørgen Olsen er med i beskidt...
bt.dk
Jens Gaardbo: Kronprinsen er en...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx