Af Johnny Wojciech Kokborg - 02/10-17 22:42

Anklager bekræfter identitet: Stjernespiller sigtet for børnevoldtægterAnklager bekræfter identitet: Stjernespiller sigtet for børnevoldtægter

En trist skandale har ramt svensk fodbold. En stjernespiller blev lørdag sigtet for to voldtægter af et barn, mens han også blev sigtet for et voldtægtsforsøg af et barn på et hotel.

storybild

(Billede: Claus Fisker)

Sagen blev lørdag først beskrevet af mediet Expressen, der på daværende tidspunkt ikke kunne navngive hverken klub eller spillerens navn. Men siden bekræftede danskerklubben Malmö FF på deres hjemmeside, at en af klubbens spillere er blevet sigtet og anholdt dog uden at nævne årsagen bag.Og ifølge lokalmediet Sydsvenskan er det netop en Malmö FF-spiller, der er blevet sigtet for voldtægterne, og det skulle dreje sig om den 22-årige ghanser Kingsley Sarfo. Det bekræfter anklageren over for avisen.

»Jeg kan bekræfte, at det er ham, der er mistænkt. Han er nu blevet anholdt og tilbageholdt. Jeg synes, det er på et gyldigt grundlag. Han er mistænkt for voldtægt af et barn ved mere end en lejlighed,« siger anklager Rikard Darell til Sydsvenskan, der tilføjer, at det drejer sig om et offer under 15 år, som er den seksuelle lavalder.Desuden tilføjer han, at Sarfo og offeret kendte hinanden.

Sarfo blev anholdt og forhørt torsdag. Han er blevet sigtet for to tilfælde af voldtægt af et barn, hvoraf et af tilfældene skulle have fundet sted imellem januar og juni i år, mens det andet tifælde skulle være sket 1. juni. Desuden er han mistænkt for at forsøg på voldtægt 5. juli på et hotel.

Hos Malmö FF er man rystede over sagen. På hjemmesiden skriver man, at spilleren vil være suspenderet indtil videre.

»Jeg kan ikke spekulere i udfaldet af sagen, da vi ikke har meget information endnu. Men jeg kan sige, at vi arbejder meget med værdisæt og adfærdskodeks med vores spillere og leder. Vi har en bestemt tilgang til, hvad det indebærer at repræsentere MFF og de værdier, man forventes at have,« siger klubbens direktør Niclas Carlnén til Sydsvenskan.

Det er ikke første gang, at Kingsley Sarfo kommer på kant med loven. Tidligere er han også kommet i problemer for at køre bil uden kørekort, mens de nyeste anklager selvfølgelig er af væsentlig grovere karakter.

22-årige Sarfo kom til Malmö FF denne sommer fra Siruis. Han har spillet otte kampe i Allsvenskan og scoret to mål. Til daglig spiller han på hold med danskerne Lasse Nielsen og Anders Christiansen.Sarfo risikerer, hvis han er skyldig, at blive straffet med mellem to og seks års fængsel.

Malmö FF spiller søndag mod Halmstad på hjemmebane, men det bliver altså uden Kingsley Sarfo på banen.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FN vedtager våbenhvile for Syrien:...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Dansk rejsebureau konkurs: Nu er der...
bt.dk
Se videoen: Modellen Joy går nøgen på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx