Af - 30/10-14 09:10

Wozniacki: Har haft mareridt om at ende i kørestolWozniacki: Har haft mareridt om at ende i kørestol

Den danske tennisspiller kaster sig i weekenden ud i noget, hun ALDRIG har gjort før.

Bildstrecke im Grossformat »

Caroline Wozniacki har aldrig løbet de 42,195 kilometer, som et maratonløb strækker sig over.

Men inden hun på søndag kaster sig ud i New York Marathon, så er det noget helt andet end distancen, som skaber rynker i panden på den danske tennisspiller.

Vi er vilde med Kevin og Caroline - men vi dumper landsholdet
Vi er vilde med Kevin og Caroline - men vi dumper landsholdet

- At lære og løbe og drikke på samme tid har været lidt af en udfordring. Normalt sidder jeg ned, så det bliver interessant. Når jeg løber og drikker samtidig ryger det ud over det hele, siger Caroline Wozniacki på et pressemøde i New York.

Og jo, hun er da også en smule bekymret over de mange kilometer, der skal tilbagelægges – selv om hun er fortrøstningsfuld.

Tennis-legende: Wozzy er den bedste i verden
Tennis-legende: Wozzy er den bedste i verden

- Jeg er lidt nervøs, og jeg kommer nok ikke til at sove meget natten inden. Jeg har haft drømme om, at jeg ikke kunne fuldføre og måtte skubbes igennem i en kørestol. Men jeg har løbet en halv maraton, og det føltes fantastisk, og jeg tænkte: 'Ved I hvad? Det er helt o.k. Jeg skal nok klare det,' siger Caroline Wozniacki ifølge flere amerikanske medier.

At det lige er blevet New York Marathon, som hun kaster sig over, handler om timing. Løbet ligger umiddelbart efter sæsonafslutning – i den seneste weekend røg hun ud i sæsonfinalen til Serena Williams.

Skuffet Wozniacki efter drama: Spillede mit hjerte ud
Skuffet Wozniacki efter drama: Spillede mit hjerte ud

- Jeg holder altid tre ugers pause efter sæsonen, hvor jeg slet ikke rører en ketscher. Så jeg tænkte, hvorfor ikke begynde ferien med at løbe et maraton, siger Caroline Wozniacki.

De mange løbeture er dog ikke bare for sjov. Det har også hjulpet hende op til den nuværende ottendeplads på verdensranglisten, som en god halvsæson har udløst.

Wozniacki taber igen til Serena efter vanvittigt drama
Wozniacki taber igen til Serena efter vanvittigt drama

- Når jeg begynder at løbe har jeg lyst til bare at blive ved og ved, og det har helt sikkert hjulpet på min form. Jeg ved, at når jeg kommer ud i tre sæt, så kan jeg bare fortsætte. Jeg føler mig som en maskine. Det er rart at vide, at når jeg har spillet i over tre timer, så bliver jeg ikke træt. Det er en fantastisk følelse. Det har også hjulpet mig mentalt, siger Caroline Wozniacki.

I forbindelse med maraton-løbet samler Caroline Wozniacki ind til organisationen Team for Kids. Indtil videre er det blevet til knap 300.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Konkurrent om Caroline Wozniacki: - Hun er en fantastisk pige

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bokseverdenen i sorg: Manden bag...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx