Af Ritzau - 08/10-16 11:36

Magnussen forstår ikke mystisk mangel på fart i JapanMagnussen forstår ikke mystisk mangel på fart i Japan

Kevin Magnussen skuffede i kvalifikationen til Japans Grandprix, og han kan ikke forklare hvorfor.

storybild

Kevin Magnussen sluttede på en skuffende 18.-plads i kvalifikationen til søndagens Formel 1-grandprix i Japan. (Billede: Scanpix/Behrouz Mehri)

Det så lyst ud efter den afsluttende træning, men lørdagens kvalifikation til Formel 1-grandprixet på Suzuka-banen i Japan endte som en gedigen skuffelsen for danske Kevin Magnussen i sin Renault.

En delt ottendeplads i træningen blev vekslet til en skuffende 18.-plads i lørdagens kvalifikation. Dermed starter Magnussen som nummer 18 af de 22 biler i søndagens grandprix.

- Jeg var bare ikke hurtig. Jeg troede faktisk, at jeg ville være hurtig efter den tredje træning, men jeg mistede rigtig meget fart fra den tredje træning til kvalifikationen, siger Magnussen til TV3 Sport.

Han kæmper i øjeblikket for at sikre sig en kontraktforlængelse hos Renault, så han også kan køre Formel 1 i den gule racer næste år.

I den henseende var det også skuffende, at han blev slået af holdkammeraten Jolyon Palmer i lørdagens kvalifikation. Palmer starter som nummer 16.

Selv om banen blev bedre og hurtigere fra træningen til selve kvalifikationen, hvilket man kunne se på de andre biler i feltet, så gav det ikke den store effekt på Magnussens omgangstider.

Men han har ingen forklaring på, hvorfor det forholdt sig sådan.

- Ikke umiddelbart. Vi skal ind og kigge lidt på det. Det var lidt af et mysterium, konkluderer Kevin Magnussen.

VM-førende Nico Rosberg kørte sin Mercedes til pole position lige for snuden af teamkammeraten Lewis Hamilton.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx