Af Ritzau - 08/12-16 00:06

Ranieri gav ikke FCK hjælp: Jeg fortryder det ikkeRanieri gav ikke FCK hjælp: Jeg fortryder det ikke

Ti ændringer på holdet gav bagslag for Leicester, som fik klø i Porto. Til stor ærgrelse for FC København.

storybild

Leicester-manager Claudio Ranieri gav sine stamspillere et hvil og fik store klø. (Billede: Scanpix/Francisco Leong)

Manager Claudio Ranieri havde ændret sit hold på ti pladser i forhold til lørdagens Premier League-kamp, da Leicester onsdag aften blev ydmyget med 0-5 i Porto.

Måske forståeligt i betragtning af, at Leicester allerede inden kampen var sikker på førstepladsen i Champions League-gruppen, men for FC København var beslutningen ærgerlig.

FCK var nemlig afhængig af, at Leicester tog point, hvis de danske mestre skulle videre i turneringen, men det var Ranieris reservespækkede tropper ikke i nærheden af.

- Vi ville forsøge noget anderledes i aften, men vi gjorde det for let for dem. De skulle ikke kæmpe for deres scoringer, siger Claudio Ranieri til uefa.com.

- Resultatet er min fejl, fordi jeg besluttede at ændre holdet. Jeg fortryder det ikke, men nogle spillere forpassede en chance for at vise, at de hører til i startopstillingen.

I et interview vist på tv-stationen 3+ slår den erfarne italiener fast, at han havde regnet med en anderledes præstation fra nogle af de spillere, der normalt ikke får så meget spilletid.

- Jeg håbede på positive svar, men jeg fik kun negative. Nu må vi rykke sammen som hold, og så skal vi til at stoppe med at tabe, konstaterer Claudio Ranieri.

Trods nederlaget er Leicester med i bowlen med gruppevindere, når der på mandag bliver trukket lod til ottendedelsfinalerne i Champions League.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

30 år gammel mordgåde kan endelig...
bt.dk
Advarsel, voldsomme billeder: Jørn...
bt.dk
Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Kvinde fundet død i rækkehus
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx