Af Ritzau - 31/08-16 21:09; Opdateret: 31/08-16 21:29

Forvandlet Wozniacki slår verdens nummer 10 i US OpenForvandlet Wozniacki slår verdens nummer 10 i US Open

Caroline Wozniacki leverede et fremragende comeback og vandt i to sæt over Svetlana Kuznetsova i US Open.

storybild

Caroline Wozniacki spillede sig videre til tredje runde i US Open med sejr over russiske Svetlana Kuznetsova. (Billede: Scanpix/Robert Deutsch)

Caroline Wozniacki tog sæsonens største skalp, da hun onsdag sendte russiske Svetlana Kuznetsova ud af grand slam-turneringen US Open.

Danskeren var oppe imod verdens nummer 10, og Wozniacki vandt 6-4, 6-4.

Den 31-årige russer bragte sig ellers foran 4-0 i første sæt, men herefter så Wozniacki sig ikke tilbage, og danskeren vandt seks partier i træk og tog første sæt i et vildt comeback.

Danskeren møder i tredje runde Monica Niculescu, der er verdens nummer 58.

Wozniacki er dumpet ned som nummer 74 i verden, men i løbet af kampen spillede danskeren til tider som om, hun havde glemt alt om måneders dårlige resultater, skadeperioder og faldet på verdensranglisten.

Med sejren fører Wozniacki 7-6 i de to spilleres indbyrdes regnskab.

De har nu mødt hinanden tre gange i US Open, og det er hver gang blevet til sejr til Wozniacki, der dog senest tabte til Kuznetsova i første runde i Wimbledon.

Danskeren kom ellers skidt i gang på Arthur Ashe Stadium og lagde ud med at blive brudt i kampens første parti. Billedet fortsatte, og da Kuznetsova vandt sine to næste servepartier og samtidig brød danskeren igen, så var Kuznetsova foran 4-0.

Så ændrede billedet sig. Caroline Wozniacki vandt sit første parti i kampen og efterfølgende fik danskeren også brudt Kuznetsova og reduceret til 2-4.

Wozniacki sprudlede og servede sig på 3-4, mens Kuznetsova pludselig lavede flere fejl, og Wozniacki brød igen russeren og kom på 4-4.

Danskeren var efterfølgende nede 0-40 i egen serv, men fightede sig tilbage, holdt sin serv og vandt sit femte parti i træk til 5-4-føring.

Kuznetsova virkede rystet. Hun lavede to dobbeltfejl i egen serv, mens Wozniacki stormede videre og tog første sæt 6-4.

Begge spillere vandt deres første servepartier i andet sæt, og Caroline Wozniacki bragte sig i egen serv foran 2-1. Danskeren spillede her sæsonens bedste tennis, og en stor fejl af Kuznetsova betød, at Wozniacki brød til 3-1.

Efter to dobbeltfejl af danskeren brød russeren tilbage, men Kuznetsova havde problemer med sine server, og Wozniacki brød tilbage til 4-2-føring.

Det blev også 5-2 og 5-3.

Wozniacki servede, og der blev kæmpet om hver en bold. Kuznetsova fik overtaget, spillede flot og reducerede til 4-5, inden danskeren brød russeren og tog sejren.

LÆS OGSÅ: Wozniacki til sit yngre jeg: - Du må kun få EN ferrari!

LÆS OGSÅ: Wozniacki og Kuznetsova har haft mange drabelige dueller

LÆS OGSÅ: Tidligere Wozniacki-træner sætter ord på problemerne

LÆS OGSÅ: Wozniacki slider sig videre i US Open

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

USA's topforhandler: EU og Danmark...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx