Af - 26/09-13 12:11

BIF'er: FCK-fans kommer kun når de vinderBIF'er: FCK-fans kommer kun når de vinder

Brøndbys Dario Dumic er ude med riven efter FCK's fans inden lørdagens brag mellem de to hold.

storybild

FCK's fans vil kun troppe på på stadion, når deres hold ligger på førstepladsen, mener Brøndby-spilleren Dario Dumic. (Billede: Polfoto/Mikkel Khan Tariq)

Der er altid en ophøjet stemning, når Brøndby og FC København tørner sammen i de såkaldte ‘New Firm’-opgør.

LÆS OGSÅ: Politi glad for New Firm i dagslys

Indimellem er spillerne selv med til at piske en stemning op, og nu langer Brøndbys Dario Dumic kækt ud efter ærkerivalernes tilhængere forud for lørdagens opgør mellem de to klubber på Brøndby Stadion.

Mens der er helt udsolgt for hjemmeholdets fans, har FCK-tilhængerne nemlig ikke revet billetterne væk i lige så høj grad.

- Jeg har hørt at FCK's afsnit ikke er udsolgt endnu. Det var det ellers sidst, de var på besøg, men der kunne de også vinde guld, siger Dario Dumic til bold.dk.

- Det kan måske have noget at gøre med at medløberne kun dukker op, hvis de ligger nummer et. Men heldigvis er alle vores afsnit udsolgt, så der skal nok komme gang i den alligevel. Det er stensikkert. Selv uden FCK's fans, siger den unge forsvarsspiller.

LÆS OGSÅ: Brøndby kunne ikke - det kunne FC København

Hverken FCK eller Brøndby, der adskilt af ét point ligger henholdsvis nummer 8 og 10 i tabellen, har været synderligt imponerende i denne sæson. Til gengæld er begge holdene inde i en god periode.

FCK har således ikke tabt, mens tilbagevendte Ståle Solbakken har stået ved roret, og Brøndby har vundet i deres seneste to kampe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Denne pølsevogn skal lukke, fordi den...
bt.dk
Ekspert undrer sig over...
bt.dk
Meghan Markles halvsøster afbrudt...
bt.dk
Nu rammer den nye Stars-film...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx