Af - 02/05-16 10:07

Kevin høster roser: - Mindede F1-verdenen om sit store talentKevin høster roser: - Mindede F1-verdenen om sit store talent

Kevin Magnussens syvendeplads i Socchi-grandprixet bliver positivt fremhævet af eksperter i det store udland.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussens kørsel i Socchis grandprix kaster ros af sig fra internationale medier.

Kevin Magnussens flotte kørsel i grandprix’et i Socchi, hvor han sikrede sæsonens første point med en syvendeplads,

Det bemærker store udenlandske medier som Eurosport, BBC, Autosport og ESPN.

- Magnussen scorede Renaults første point med en flot kørsel, som gav en syvendeplads foran Romain Grosjeans Haas - en imponerende bedrift, når man tager holdets dækproblemer denne weekend, skriver sidstnævnte.

Lettet Kevin efter superløb: - Jeg er sindssygt glad
Lettet Kevin efter superløb: - Jeg er sindssygt glad

- Danskeren gjorde det godt, bemærker Eurosports franske site, som også fremhæver den flotte tur fra startposition 17 til 7.-pladsen oven på kvalifikationsløbenes problemer.

Endnu mere udtalt i sin begejstring over danskeren er Sky Sports.

- Dagens kører? spørger Sky Sports’ Formel 1-eksperter.

Tæt på er svaret, hvis man skal dømme ud fra karakteren, som de tildeler Kevin Magnussen. Han får et 9-tal på en 10-skala. Dermed overgås han kun af grandprix-vinder Nico Rosberg, som scorer karakteren 9,5.

Magnussen er glad for perspektiverne i solid pointhøst
Magnussen er glad for perspektiverne i solid pointhøst

- Selvom han på noget abrupt vis blev vraget af McLaren, så var det her en præstation, der mindede F1-verdenen om, hvor stort et talent dansker besidder, uddyber Sky Sports og fremhæver Magnussens overlegenhed i forhold til sin Renault-kammerat, Jolyon Palmer.

- Magnussen startede side om side med sin holdkammerat Jolyon Palmer, men da set ternede flag blev viftet, var han et halvt minut og seks slutplaceringer foran.

Stærk Magnussen scorer sine første Renault-point
Stærk Magnussen scorer sine første Renault-point

Til sammenligning scorer Palmer kun et 6-tal for sine anstrengelser i Socchi.

Også på de sociale medier fik Kevin Magnussen ros. Herunder er et udvalg af reaktioner på Twitter:

Irriteret Magnussen undrer sig over kolde dæk
Irriteret Magnussen undrer sig over kolde dækLÆS OGSÅ: Niet! Russisk nedtur for Magnussen - sådan starter han i morgen

LÆS OGSÅ: Sådan gik Magnussens sidste træning i Sotji

LÆS OGSÅ: Magnussen bliver noteret for bedste Renault-tid

LÆS OGSÅ: John Nielsen: Ung russer er ingen trussel for Magnussen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx