Af - 18/11-15 14:44; Opdateret: 18/11-15 15:01

Fra landshold til lazarettet: FCK-profiler vender skadet hjemFra landshold til lazarettet: FCK-profiler vender skadet hjem

Tre af FC Københavns landsholdsspillere kommer hjem med skader inden søndagens opgør mod Viborg i Parken.

storybild

Thomas Delaney får en herretackling af Zlatan Ibrahimovic. Han er nu skadet i tre uger. (Billede: Polfoto/Tycho Gregers)

Landsholdspausen har været grum ved FC København. Ikke alene kommer fire af deres danske landsholdsprofiler hjem til København med en slem skuffelse i bagagen. Tre spillere er også blevet skadet.

Det drejer sig om Thomas Delaney, Mikael Antonsson og Ludwig Augustinsson. Det meddeler FC København på deres hjemmeside.

TV: Megaskuffet Delaney roser Zlatan
TV: Megaskuffet Delaney roser Zlatan

TV: Delaney om Jacobsen - Han er den mindst hjælpsomme på holdet
TV: Delaney om Jacobsen - Han er den mindst hjælpsomme på holdet

Anfører Thomas Delaney har fået en knæskade med, som holder ham ude i tre uger. Delaney startede ellers på banen i EM-playoff-kampen mod Sverige i Parken og gjorde en god figur. Men han måtte udgå med problemer med knæet i pausen.

Svenske Antonsson blev skadet i det første playoff-opgør mod Danmark i Stockholm, mens Ludwig Augustinsson kommer hjem fra den svenske U/21-lejr i ukampdygtig stand, men vil blive klar til søndagens kamp mod Viborg.

Skadet FCK-stopper forlader Sveriges landsholdstrup
Skadet FCK-stopper forlader Sveriges landsholdstrup

Ståle om udvist FCK-angriber: El Stupido!
Ståle om udvist FCK-angriber: El Stupido!

Delaney er ude i tre uger, mens Antonssons situation følges nøje. læs herunder FCK-klublæge Morten Boesens vurdering af de tre spilleres skadesituation:


Thomas Delaney

- Diagnosen er, at der ikke er revet noget i stykker i knæet, men det inderste ledbånd i venstre knæ er svært irriteret. Det betyder normalt en kamppause på 3 uger, men den kan vise sig at blive kortere tid afhængigt af hans restitution. Delaney vil dog ikke blive klar til kampen mod Viborg FF på søndag i Telia Parken.

Mikael Antonsson
- Han udgik af det første møde mellem Danmark og Sverige, og her er der tale om et riv i en tidligere skade. Han vil nu blive vurderet fra dag til dag i forhold til, hvornår han igen er helt klar til kamp.

Ludwig Augustinsson
- Endelig måtte Ludwig melde afbud til det svenske U21-landshold, men han har haft god fremgang siden og er klar til kampen på søndag mod Viborg FF.

LÆS OGSÅ: Brøndby og FC København deler i drama

LÆS OGSÅ: 10 skarpe til Cornelius: Derfor har jeg aldrig scoret mod Brøndby

LÆS OGSÅ: Eks-landsholdsspiller snyder kollega for millionbeløb

LÆS OGSÅ: Åh nej, ikke igen: Uheldig FCK-profil ude resten af året

LÆS OGSÅ: TV: Kusken slagtede Hestene: Flotte FCK-mål sikrer sejr - se dem her

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx