Af Ritzau - 29/10-16 22:46

Higuain straffer Napoli i Juventus-sejr i topopgørHiguain straffer Napoli i Juventus-sejr i topopgør

Argentineren var oppe imod sine tidligere klubkammerater og afgjorde kampen, da Juventus slog Napoli.

storybild

Gonzalo Higuain fejrede ikke scoringen, da han sikrede 2-1-sejren til Juventus over Napoli lørdag aften. (Billede: Scanpix/Giuseppe Cacace)

Gonzalo Higuain var på alles læber før opgøret i Serie A, og det vil han nok også være i italiensk presse bagefter.

Da Juventus lørdag aften besejrede Napoli 2-1 i Torino, ville skæbnen det således, at netop argentineren blev matchvinder.

20 minutter før tid kom han sprintende ind i feltet og bragede bolden i mål til 2-1, som holdt kampen ud.

Higuain skiftede før sæsonen fra netop Napoli til Juventus i en megahandel til 670 millioner kroner, og med sin afgørende scoring nåede Higuain op på syv træffere i sæsonen foreløbigt.

Med sejren topper Juventus Serie A med 27 point efter 11 kampe, mens AS Roma følger efter med 22 point for en kamp færre.

Roma møder søndag Empoli på udebane. Napoli ligger på tredjepladsen med syv point op til Juventus.

Det var første gang, Higuain var oppe imod sine tidligere holdkammerater i ligaen efter klubskiftet, og argentineren undlod da også at fejre scoringen.

Beslutningen om at skifte til Juventus fik hårde ord med på vejen af Napolis præsident, Aurelio De Laurentiis, og Higuain gik fra at være elsket til at være en hadet mand i den syditalienske klub.

Inden opgøret så man dog argentineren byde Napoli velkommen til Torino, da han omfavnede Napolis cheftræner, Maurizio Sarri.

Hjemmeholdet var uden Paulo Dybala, og derfor dannede Higuain angreb med Mario Mandzukic.

I midten af første halvleg forsøgte Higuain sig, men forsøget kastede ikke en scoring af sig, og første halvleg endte 0-0.

Fem minutter inde i anden halvleg kom der dog gang i sagerne. Napolis Faouzi Ghoulam sparkede helt skævt af bolden efter et hjørnespark, og han serverede den dermed til Juventus' forsvarsspiller Leonardo Bonucci, der flugtede Juventus foran 1-0.

Føringen holdt dog blot tre minutter. Så svigtede kommunikationen i hjemmeholdets forsvar, og José Callejón stod alene, modtog en aflevering og udlignede til 1-1.

I kampens 70. minut blev det hele så afsluttet af Gonzalo Higuain, da han passerede en chanceløs Pepe Reina i gæsternes mål og afgjorde kampen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx