Af - 23/03-15 16:30

Alonso-mysteriet: McLaren nærmer sig en opklaringAlonso-mysteriet: McLaren nærmer sig en opklaring

McLaren-Honda udstyrer Fernando Alonsos Formel 1-racer med mere teknik for endeligt at opklare, hvorfor spanieren crashede.

storybild

(Billede: Polfoto)

Teorierne er mange, men der er stadig ingen, der reelt ved, hvorfor Fernando Alonso kørte galt i sin Formel 1-racer under testkørslerne i Barcelona før sæsonen.

I et sving, han aldrig burde været kørt galt i.

Fik han stød? Besvimede han? Blæste bilen af banen?

LÆS OGSÅ: Lægerne giver Fernando Alonso grønt lys

Ingen ved det, men måske er Mclaren-Honda-teamet ved at komme nærmere den rigtige forklaring på hvad der skete med den bil, som Kevin Magnussen kørte i det første grandprix i Melbourne.

- Mens der hverken var noget tydeligt i de omfattende data fra ulykken, eller noget unormalt i de efterfølgende rekonstruktioner og efterfølgende laboratorie-prøver..., skriver teamet i en officiel pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Avis: Kevin kører KUN Formel 1

- ... så kunne Fernando huske en fornemmelse af, at bilen var 'tung' i styringen før ulykken. Og som en konsekvens heraf har teamet sat en ekstra måler på bilen, for at give flere data, skriver McLaren-Honda.

Om den ekstra måler gør teknikerne klogere, må vi - og McLaren-Honda - vente med at finde ud af til bilen begynder at rulle under de første træninger i Malaysia på fredag.

LÆS OGSÅ: Skidt for Magnussen: Alonso er tilbage i simulatoren

Her er det i øvrigt lige blevet bekræftet, at det er Fernando Alonso, der skal køre, så Kevin Magnussen er nu helt officielt 'kun' reserve.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Magnussen kører også i Malaysia

LÆS OGSÅ: Alonso til Kevin: - Sort uheld, min ven

LÆS OGSÅ: Katastrofe: Magnussens bil brød i brand

LÆS OGSÅ: Magnussen få dage før comeback: - Jeg er klar!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx