Af Ritzau - 29/03-17 08:09

Mike Jensen ønsker Bendtners modstandere held og lykkeMike Jensen ønsker Bendtners modstandere held og lykke

Danskeren Mike Jensen og Rosenborgs cheftræner har store forventninger til Bendtners indtog i norsk fodbold.

storybild

Nicklas Bendtner (i midten) kan få sin officielle debut for Rosenborg onsdag aften. (Billede: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen)

Angriberen Nicklas Bendtner har imponeret sin danske holdkammerat Mike Jensen i sæsonforberedelserne i den norske storklub Rosenborg.

Mike Jensen forventer, at Bendtner bliver en overordentlig stor mundfuld for de forsvarsspillere, som skal forsøge at forhindre danskeren i at finde målformen i Norge.

- "Good luck" til de spillere, som skal stå mand mod mand med Bendtner. Hvis noget norsk hold tør at sætte bare én mand på ham, vil jeg ønske dem held og lykke.

- Han kræver minimum halvanden forsvarsspiller - og det vil skabe plads til os andre, specielt dem som løber dybt omkring ham, siger Mike Jensen til det norske nyhedsbureau NTB.

Det er særligt Bendtners fysik, som imponerer Mike Jensen.

- Han ser forbavsende stærk ud nu. Vi ved alle, hvor højt Nicklas Bendtners topniveau er. Det er åbenlyst for højt til Tippeligaen.

- Nu bliver det os medspillere, Kåre Ingebrigtsen (cheftræner, red.) og Rosenborg, som skal få ham til at ramme det igen, siger midtbanespilleren.

Nicklas Bendtner kan få officiel debut for Rosenborg onsdag aften i "Mesterfinalen" mod Brann.

Bendtner er således i Rosenborgs trup til kampen sammen med klubbens øvrige to danskere, Mike Jensen og Jacob Rasmussen.

"Mesterfinalen" er Norges pendant til en Super Cup - mestrene mod pokalmestrene. Rosenborg vandt begge titler i 2016, og som nummer to i Tippeligaen er Brann derfor modstanderen.

I ligasammenhæng kan Bendtner få debut i weekenden mod Odd.

Rosenborg-træner Kåre Ingebrigtsen garanter, at Bendtner er fit til sæsonstarten.

- Nicklas er som alle andre fodboldspillere. Han ønsker at spille så meget som muligt, så vi må styre belastningen. Han spillede 80 minutter mod Ranheim for nylig, så han er klar, siger træneren til NTB.

- Han kommer til at score frygtelig mange mål, og spillerne omkring ham kommer også til at score mere end tidligere, tilføjer han.

Nicklas Bendtner skiftede til Rosenborg 6. marts.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx