Af - 25/09-13 10:01

Klovn eller klasse - Bendtner på vej tilbageKlovn eller klasse - Bendtner på vej tilbage

Vil fans klappe eller buhe, når Nicklas Bendtner får comeback? Ingen af delene: Ifølge en engelsk ekspert vil de snarere grine.

storybild

(Billede: Polfoto)

Nicklas Bendtner kan få comeback i aften, når Arsenal møder West Bromwich i Capital One Cup'en. Det har trukket store overskrifter herhjemme.

LÆS OGSÅ: Manager roser Bendtner

I England er den danske angriber mest i overskrifterne, fordi han er sjov.

- Grunden til, at der overhovedet er interesse for ham herovre, er at man ser ham som en komisk figur på grund af alt det dumme, han har gjort, siger John Cross, sportsjournalist på The Mirror med speciale i Arsenal.

- Han var jo på vej helt ud af Arsenal, han var arrogant og opblæst, og derfor er det en sjov situation, siger John Cross og minder også om, at danskeren engang sagde, at han ville være verdens bedste.

- Det er jo derfor, at han bliver set som sådan en sjov figur. Han var ung, og han brændte chancer og var langt fra at være en stor stjerne, siger han.

På det seneste har Nicklas Bendtner knoklet på for at komme i form igen, men John Cross regner ikke med, at det rækker til succes.

- Nej, nej. Han er parodi på sig selv. Han er langt ude. Folk tænkte engang, at han var rigtigt god, at han havde stort potentiale. Sådan ser folk ham ikke mere, siger han tørt.

Det danske landstræner-team, Morten Olsen og Peter Bonde, er ikke helt så kritiske.
- Hans potentiale er og har altid været enormt stort. Hvis man er i tvivl, kan man kigge et års tid tilbage, hvor han spillede en slutrunde i Polen og Ukraine, hvor han præsterede på top-topniveau. Behøver jeg sige mere? spørger Peter Bonde, som dog godt ved, at det ikke er nok at have et potentiale.

- Lige nu har han kun potentialet, han får det jo slet ikke forløst. Han skal først og fremmest til at spille nogle kampe, siger Peter Bonde, som vil kigge med i aften, hvis Bendtner kommer på banen.

LÆS OGSÅ: Wenger antyder Bendtner-comeback på onsdag

LÆS OGSÅ: Bænkevarmer: Bendtner IKKE på banen

LÆS OGSÅ: Lyn-comeback: Bendtner er med på bænken

LÆS OGSÅ: Mirakel: Bendtner får Arsenal comeback

LÆS OGSÅ: Bendtner hemmeligt opereret: Langt fra spilletid

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Prins Nikolai er på...
bt.dk
Amalie Dollerup efter premieren: Jeg...
bt.dk
Læge kiggede stortalent i øjnene, da...
bt.dk
Er dette billedet, der viser, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx