Af Per Colstrup Vinkel - 25/06-14 09:39; Opdateret: 10/07-14 13:01

Spil-forslag: Sikker sejr til WozniackiSpil-forslag: Sikker sejr til Wozniacki

Under Wimbledon vil journalist Per Colstrup Vinkel give spil-tips til kampene.

storybild

Caroline vandt tirsdag over israelske Shahar Peer og skal i aktion igen onsdag. (Billede: Polfoto/AP/ben Curtis)

Dagens sikre:
Caroline Wozniacki 2-0 i sæt over Naomi Broady
Derfor: Den danske tennisspiller fortsatte de gode takter fra sidste uges opvarmningsturnering, da hun i første runde sikkert sejrede mod Shahar Peer. I anden runde møder hun en 'bambi på glatis'.

En 190 centimeter høj Naomi Broady, der tydeligvis havde svært ved at stå fast på det glatte græs ved Wimbledon. Og med danskerens hurtighed og overblik bliver det ingen problem at sikre sig sejren.

Medier: Nu kissemisser Wozniacki med ham her
Medier: Nu kissemisser Wozniacki med ham her

Dagens bombe:
Grigor Dimitrov 3-1 i sæt over Luke Saville
Derfor: Det bulgarske stortalent er modnet meget de sidste 12 måneder, hvor han blandt andet har vundet 4 titler på ATP-touren. Netop derfor tror jeg ikke han vil få problemer med for første gang at spille sig i tredje runde i Wimbledon. Saville, australsk kvalifikationsspiller, er dog ikke en hr. Hvem som helst.

Tidligere juniormester ved Wimbledon kender han alt til, hvad der kræves på græs. Det kombineret med en bulgarsk spiller, der fortsat kæmper med at ramme samme høje koncentrationsniveau som de bedste giver et enkelt sæt til australieren.

Piotr: Caroline var for stresset
Piotr: Caroline var for stresset


Dagens uventede:

Sergiy Stakhovsky vinder første sæt mod Ernests Gulbis
Derfor: Gulbis har i år imponeret ved at spille mere stabilt end nogensinde, kulminerende ved French Open, hvor han nåede helt frem til semifinalen. På græs har det dog været noget mere svingende, hvilket den tungt servende ukrainer meget vel kan profitere af.

Ja, det er netop Stakhovsky der sidste år skabte store overskrifter, da han sendte selveste Roger Federer ud af turneringen i London. Odds 2,75 set på han vinder et første sæt, der meget vel kunne ende i tie-break er fyldt med value.

LÆS OGSÅ: Wozniacki må vente på fransk kæmpe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx