Af Ritzau - 12/09-16 21:23

Allan Kuhns mandskab topper efter reel sejr over IFKAllan Kuhns mandskab topper efter reel sejr over IFK

Malmö FF fører Allsvenskan efter 3-1 over IFK Göteborg i en kamp, som denne gang blev spillet til ende.

storybild

Cheftræner Allan Kuhn hentede mandag en ny sejr med Malmö FF over IFK Göteborg. Denne gang blev kampen dog færdigspillet. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Den danske cheftræner Allan Kuhn kunne mandag se sit Malmö FF-mandskab besejre IFK Göteborg med 3-1 og dermed springe tilbage på førstepladsen i Allsvenskan efter 21 spillerunder.

Alexander Jeremejeff scorede selvmål til 1-1 og siden til 2-1, før Markus Rosenberg slog sejren fast med sit andet mål i kampen.

Med sejren hjemme på Swedbank Stadion i Malmø fik Kuhns hold samtidig en reel sejr over gæsterne til samlingen, efter deres seneste opgør fandt en vinder efter en skrivebordsafgørelse.

For værterne startede Anders Christiansen inde, mens Mads Albæk, Simon Rieks og Jakob Ankersen var i aktion for gæsterne.

Senest, de to hold mødtes, var samme danske firkløver i spil, og dengang resulterede det i en skrivebordssejr til Malmö FF efter en decideret skandalekamp i Göteborg 27. april.

IFK Göteborg blev taberdømt med 0-3 efter oprøret, som måtte afbrydes efter 77 minutters spil.

Et kanonslag kastet fra Göteborg-tilskuere var tæt på at ramme Malmö-spilleren Tobias Sana og en dommer, hvilket betød, at kampen blev afbrudt ved stillingen 0-0.

Sana reagerede ved at tage et hjørneflag op og kaste det mod tilskuerne.

Kampen blev ikke genoptaget, og fodboldforbundet besluttede efterfølgende, at kampen hverken skulle genoptages eller spilles om.

I en af mandagens øvrige kampe i Allsvenskan scorede den danske forsvarsspiller Martin Rauschenberg til 2-1 for Gefle, da holdet hjemme spillede 2-2 med Häcken.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx