Af Benjamin Krogh - 19/09-15 17:19

Wenger langer ud efter både dommer og Diego CostaWenger langer ud efter både dommer og Diego Costa

Diego Costa fik fremprovokeret et rødt kort, men Chelsea-spilleren burde selv være smidt ud, mener Wenger.

storybild

(Billede: Polfoto)

Arsenals manager, Arsène Wenger, er alt andet end tilfreds med Chelsea-spilleren Diego Costas opførsel og dommer Mike Deans præstation i Arsenals 0-2-nederlag til Chelsea lørdag eftermiddag.

I første halvlegs sidste minutter blev Arsenal reduceret til ti mand, da Gabriel Paulista blev udvist efter flere konfrontationer mellem Diego Costa og Arsenals forsvarsspillere.

- Jeg synes, Mike Dean skulle se, hvad der skete før udvisningen. Det er en skændsel, at Diego Costa kunne slippe af sted med det. Han slår Koscielny i hovedet to gange og på brystet. Det er ikke acceptabelt.

Presset Liverpool-boss giver skader skyld for nederlag
Presset Liverpool-boss giver skader skyld for nederlag

- Jeg er skuffet over dommerens beslutning i den situation, siger Wenger til BBC.

Det var efter sammenstødet med Laurent Koscielny, at Gabriel Paulista blandede sig og endte med at træde hårdt ned på Costas fod, hvilket førte til et direkte rødt kort. Kort forinden havde Costa og Paulista hver modtaget et gult kort for skænderierne.

- Jeg er helt enig i, at Paulista ikke skulle have ageret, som han gjorde, men at Diego Costa slipper fra situationen med et gult kort er beskæmmende, siger Wenger.

Udvisningen gav Arsenal svære arbejdsbetingelser, og kort inde i anden halvleg scorede Chelseas Kurt Zouma efter et frisparksindlæg.

FCM om farlige polakker: Vi lægger os ikke ned
FCM om farlige polakker: Vi lægger os ikke ned

- Det er meget svært at acceptere, at vi lukker mål ind på en dødbold, når vi er i undertal. Det er anden gang på tre dage, at vi gør det, og det er uacceptabelt, siger Wenger med henvisning til en kamp mod Dinamo Zagreb i Champions League onsdag.

Chelsea-manager Jose Mourinho var modsat Wenger anderledes tilfreds med Diego Costas indsats.

- Jeg vil ikke sige noget om udvisningen til Gabriel Paulista. Kampens store spiller var Diego Costa, han bidrog til alt i kampen, siger Mourinho.

/ritzau/

LÆS OGSÅ: Genial video: Ærkerivaler fra Premier League elsker faktisk hinanden

LÆS OGSÅ: Succes-Schmeichel er bedre end nogensinde

LÆS OGSÅ: Pengeregn over Premier League

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx