Af Daniel Seistrup - 10/01-18 11:51

Donald Trump ville se fodbold: Han havde ikke regnet med tilskuernes beslutning Donald Trump ville se fodbold: Han havde ikke regnet med tilskuernes beslutning

Da nationalmelodien sluttede, gik det galt

storybild

Donald J. Trump før College Football-finalen den 8. januar (Billede: ERIK S. LESSER)

Da Donald Trump skulle ind at se en College Football-kamp i Alabama, gik det ikke helt som planlagt for den amerikanske præsident.

Donald Trump ankom mandag aften amerikansk tid til finalen i College Football mellem Alabama og Georgia.

'F*** Trump'-udtalelser og buh-råb var bare noget af det, som præsidenten blev udsat for, da han gik på banen syv minutter før kampstart. På banen stod han sammen med militærfolk og sang med på den amerikanske nationalmelodi.

Men da nationalmelodien sluttede, begyndte buh-råb fra en stor del af de fremmødte tilskuere.

Men det var ikke alt.

For da spillerne efterfølgende løb på banen, kunne man høre, at Alabama-spilleren Bo Scarbrough på live-TV råbte 'F*** Trump' direkte ind i kameraet.

LÆS OGSÅ: Ærlige Caroline Wozniacki: 'Havde ikke været her i dag, hvis det ikke var sket'

Donald Trump har i den seneste tid været meget kritisk over for NFL-spillere, fordi flere af spillerne har protesteret mod præsidenten ved at knæle, ikke synge med, stille sig på sidelinjen og lignende, når nationalmelodien har været spillet før kampene.

En tidligere amerikansk fodboldspiller Hershel Walker havde dog kun positive ord over for Donald Trump, da han mødte ved kampen.

»Jeg er glad for, at han (Donald Trump red.) vil komme til kampen, fordi han elsker fodbold. Det er ærgerligt med alt det knæleri, protest og alt det, fordi Donald Trump er en god mand, han er en god præsident, og jeg vil ønske, at folk forstod det,« sagde Hershel Walker ifølge USAToday. Han var en meget anerkendt spiller under sin karriere.

Før Donald Trump ankom til stadionet, blev hele området lukket ned, hvilket resulterede i, at mange supportere måtte vente udenfor, til præsidenten var inde på stadion.

Det var ikke kun buh-råb, som præsidenten modtog på stadion. Også flere fangrupper gav ham applauser.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danskerne advares mod bilforhandleres...
bt.dk
Se billedet: Politiet fremviser stor...
bt.dk
Haas-chef om Magnussen: 'Kevin er et...
bt.dk
Over en million danskere ramt i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx