Af - 13/12-13 21:44

Danmark basket af brassereDanmark basket af brassere

Brasilien vandt 23-18 over Danmark fredag aften og dermed gruppen. Nu ligner det europamestrene for Danmark i ottendedelsfinalerne.

storybild

Susan Thorsgaard fik en på hovedet mod Brasilien fredag aften. Hele Danmarks hold var groggy mod brasserne. (Billede: Polfoto/Lars Poulsen)

En frygtelig dårlig start på Danmarks skæbnekampe betød, at Brasilien kom så langt foran i første halvleg, at det aldrig stod til at redde i anden.

Startopstilling: Hun trak sorteper i skæbnekamp
Startopstilling: Hun trak sorteper i skæbnekamp

For selvom Stine Jørgensen bragte Danmark foran med 1-0 efter bare 30 sekunder, fulgte holdet op på det ved at brænde chancer i stimevise.

Ann Grete Nørgaard var specielt slem til det og blev skiftet ud efter et brændt straffe og to 100 procents chancer. Men også Kristina ’Mulle’ Kristiansen, Line Jørgensen og Stine Jørgensen ramte de brasilianske forsvarsparader og målvogter Barbara Arenhart mere end netmaskerne.

Dansk profil: Det er mig selv, vi skuffer
Dansk profil: Det er mig selv, vi skuffer

Danmark skulle vinde med to mål for at vinde gruppen, med ét mål for at tage andenpladsen. Men ingen af delene var Pytlicks piger i nærheden af på noget tidspunkt.

Brasilien vandt de første 14 minutter med 9-2 og ved pausen stod der 14-9, efter brasserne trods alt også at brænde. Det gav danskerne lidt tro på tingene med en 0-4-periode.

Brasilien har lært ham at gå med rygsæk
Brasilien har lært ham at gå med rygsæk

I anden halvleg kom Danmark bedst ud med to hurtige mål i træk, men langsomt trak Brasilien igen fra. Ligesom i første halvleg var det anført af højre back Denoise Cavaleiro og ikke mindst Barbara Arenhart, der stod en pragtkamp.

Spørgsmålet er nu, om Danmark skal møde Sydkorea, Montenegro eller Holland fra Gruppe A.

Lige nu ligner det europamestrene fra Montenegro, fordi de ikke taber tilstrækkeligt til Holland.

LÆS OGSÅ: Pytlick dagen derpå: Vi skal have bedre kontrafase

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Gus Hansen stævnede Rasmus Nøhr for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx