Af - 07/02-16 10:00

Medie: Syg sexstalker chikanerer Kevin og hans kæresteMedie: Syg sexstalker chikanerer Kevin og hans kæreste

Den danske formel 1-stjerne er udsat for personlig chikane.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen mærker nu den kedelige side af at være en kendt sportsstjerne.

Den unge, danske formel 1-kører er således udsat for en stalker, der ønsker sex med den 23-årige racerkører, der forleden blev præsenteret hos Renault-teamet.

Det skriver BT.

Magnussen-boss holder døren åben for Alonso-retur
Magnussen-boss holder døren åben for Alonso-retur

Ifølge avisen er Kevin Magnussen og hans kæreste Louise Gjørup gennem længere tid blevet chikaneret af en person på de sociale medier Instagram og Twitter. Her skriver personen, at vedkommende vil have sex med Kevin Magnussen, ifølge BT.

I de nærgående beskeder kaldes Louise Gjørup også for grim, ligesom en Instagram-konto er opkaldt efter hende med det uhyggelige navn 'dø Gjørup.' Her ligger en lang række billeder af den unge kvinde, hvor hun eksempelvis kaldes 'Kevins dog' (Kevins hund, red.).

Renault-styrmand: Kevin kan vinde løb og mesterskaber
Renault-styrmand: Kevin kan vinde løb og mesterskaber

Hendes adresse og telefonnummer er også offentliggjort.

Kevin Magnussen og familien har ikke ønsket at kommentere sagen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx