Af - 02/01-17 10:49; Opdateret: 02/01-17 13:49

Caroline Wozniacki vil bryde dum traditionCaroline Wozniacki vil bryde dum tradition

Caroline Wozniackis sæson er i gang: I første omgang er målet at få ‘banket rusten af,’ og ikke mindst at starte året bare en smule bedre, end hun plejer at gøre...

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Med nytåret følger nytårs-forsætterne, og det gælder også for Caroline Wozniacki: Den 26-årige danske tennisspiller er taget til Auckland, New Zealand, med ambitionen om at få en god start på året. Bedre end hun plejer, i hvert fald.

- Jeg har aldrig vundet denne turnering, men jeg går efter at få en god start på året, at få banket rusten af. Det er mit mål med de to turneringer før Australian Open, sagde den 26-årige dansker forud for sæsondebuten tirsdag i Auckland.

Tennis-boss: Flere trænere skal udnytte Caroline-effekt
Tennis-boss: Flere trænere skal udnytte Caroline-effekt

Historisk set er det ikke voldsomt godt, hvad den danske tennisspiller har præsteret i ugerne op til årets første grandslam-turnering, Australian Open.

Kun tre gange i karrieren har hun således prøvet at stå i første kamp i Melbourne med mere end en enkelt sejr i bagagen.

- Nogle år er jeg startet forfærdeligt, og har ikke fundet min rytme i de første par kampe, indrømmer hun.

Wozniacki møder verdens nummer 89 i årets første WTA-test
Wozniacki møder verdens nummer 89 i årets første WTA-test

- Men nogle år har det klikket fra starten, så man må bare følge med og forhåbentligt bliver jeg bedre til at justere mit spil, når jeg får mere erfaring, siger hun.

Caroline Wozniackis første kamp bliver spillet tidligt tirsdag morgen dansk tid. Den står mod amerikanske Nicole Gibbs, der lige nu er nummer 90 i verden.

De to har aldrig mødtes før.

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvem sagde det - Caro, Clinton eller Klæstrup?

LÆS OGSÅ: Wozniacki tænker på karrierestop

LÆS OGSÅ: Her skal Wozzy forstærke sig inden næste sæson

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussens rival gør comeback: Får ny...
bt.dk
Væbnet betjent blev uden for skole...
bt.dk
Simpel blodprøve kan afsløre...
bt.dk
Børnehave lukket ned: Én voksen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx