Af - 28/01-15 20:43

Ikke igen! Danmark er ude efter vanvittigt dramaIkke igen! Danmark er ude efter vanvittigt drama

Slut. Finito. Adiós amigos og tak for denne gang.

storybild

Det blev ikke til danske VM-medaljer denne gang, efter de forsvarende verdensmestre fra Spanien tirsdag aften slog Gudmundur Gudmundssons tropper ud i kvartfinalen. Det nervepirrende drama endte 25-24 med spansk fortegn.

Det var ellers helt lige helt frem til de allersidste sekunder, hvor Mads Mensah med 20 sekunder igen udlignede til 24-24. Spanierne var i angreb, og træner Manuel Cadenas trak sit sidste time out-kort. Det virkede åbenbart, for Joan Cañellas scorede kampens afgørende mål med to sekunder til slutfløjt.

Mikkel Hansen & Co. havde ellers mulighed for at få overtaget flere gange undervejs - først med føringer på ét; så to mål. Men dominans blev det aldrig til, og spanierne fik gang på gang lov til at komme tilbage i kampen.

Og det udnyttede de altså i slutfasen.

Spanien var godt nok den hidtil hårdeste modstander ved denne slutrunde, men danskerne gjorde det bestemt ikke nemmere for sig selv. Adskillige unødvendige tekniske fejl gav plads til modstanderen, og hvis det ikke var blevet til omkring ti danske skud på stolpen, var det nok også blevet til en sejr.

Matchvinder Cañellas scorede fem og blev kåret til kampens spiller. Men især spaniernes stærkt spillende venstrefløj Valero Rivera var i hopla. Topscoreren bankede ti i kassen og er nu oppe på 39 i alt.

Trods nederlaget er Danmark ikke helt færdige i Qatar. Der er således stadig en femteplads - og vigtige point til OL-kvalifikationen - at kæmpe om.​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx