Af Ritzau - 17/08-16 18:34

Dommer stressede flyvende Nicole Broch i OL-premierenDommer stressede flyvende Nicole Broch i OL-premieren

Nicole Broch Larsen var lettet over at komme så fint fra start ved golfturneringen ved OL i Rio.

storybild

Golfspilleren Nicole Broch Larsen kom flyvende fra start på første runde ved OL i Rio. (Billede: Scanpix/Jim Watson)

Mens det ikke lykkedes for Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen at opnå en topplacering ved herrernes OL-golfturnering i Rio, så ser det det lovende ud for Nicole Broch Larsen i kvindernes turnering.

Onsdag præsterede Nicole Broch en flot åbningsrunde i fire slag under banens par, og det betyder, at hun er med helt i toppen.

Det blev til fem birdies og en enkelt bogey undervejs. Danskeren missede også et put på en meters afstand på tiende hul, som kunne have givet endnu en birdie.

- Det var lidt træls. Og så fik vi en dommer, der tog tid på os på de tre næste huller. Det blev jeg ret stresset af, og jeg fik at vide, at jeg brugte for lang tid og ville få et strafslag, næste gang jeg gjorde det.

- Det sad lidt i baghovedet, og jeg fik helt sikkert ikke koncentreret mig lige så godt, som jeg gjorde på de første ni huller. Så det var lidt ærgerligt, siger Nicole Broch.

Dommeren med uret og den afgivne advarsel skabte også praktiske problemer med at få ladet vandet, for i den bagende sol og varme drak Nicole Broch Larsen masser af væske og skulle derfor tisse.

- Jeg havde svært ved at finde toiletterne, så det var lidt irriterende, men det er gået fint.

- Der var lige det tidspunkt, hvor vi blev advaret om tiden, hvor jeg havde lidt problemer, men det er gået alt sammen, siger hun.

Og generelt lover det godt for resten af turneringen, at hun kunne indlede så imponerende.

- Jeg oplevede det som en rigtig god runde. Jeg følte mig godt tilpas derude, og jeg var ikke overdrevet nervøs over, at det er OL. Det har jeg faktisk ikke tænkt så meget over.

- Så det har været lækkert. Jeg kom godt fra start og var tre slag under par efter fire huller, hvor jeg fik nogle vigtige puts i hullerne.

- Så gik jeg lidt i stå midtvejs på runden, men fik lukket fint af med en birdie på hul 15 og tre huller i par. Det har været en god dag, og det er fedt at komme godt fra start til OL, siger Nicole Broch Larsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx