Af - 15/11-16 13:39; Opdateret: 15/11-16 13:54

Kevin afslører: Her er mine hemmelige lasterKevin afslører: Her er mine hemmelige laster

Kevin Magnussen viser nye sider af sig selv i en spørgsmål/svar-seance med sine fans.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen 'afslører' hemmelige sider af sig selv over for sine fans.

Kevin Magnussen har svaret på fan-spørgsmål på sin personlige sponsors, Jack & Jones, hjemmeside.

Her ‘afslører’ den danske Formel 1-stjerne en forkærlighed for mad i den mere usunde ende af skalaen.

Glem det, Kevin: 'Haas vinder ingen løb næste år'
Glem det, Kevin: 'Haas vinder ingen løb næste år'

- Mad - usund mad! For eksempel indiske karryretter, pizza og slik. Nu jeg tænker over det, så har jeg ret mange ‘guilty pleasures’, svarer Magnussen på spørgsmålet om, hvilke forbudte fristelser, han falder for.

Derudover ‘afslører’ Reanult-danskeren, at han ville vælge at synge Born in the USA’ med Bruce Springsteen, hvis han var på karaoke bar.

Magnussen kritiserer regnvejrsafbrydelser i Brasilien
Magnussen kritiserer regnvejrsafbrydelser i Brasilien

- Og det er ikke kun fordi, jeg skal køre for et nyt hold næste år, siger han med henvisning til sin nyligt underskrevne kontrakt med det amerikanske Formel 1-team Haas, som gælder for de to næste sæsoner.

Udover en række mere Formel 1-relaterede spørgsmål fra sine fans, som kan læses her, svarer Magnussen også på det simple dilemma: Peanut butter eller Nutella.

Ærgerlig Kevin efter regnkaos: - De er for forsigtige
Ærgerlig Kevin efter regnkaos: - De er for forsigtige

For en dansker er det vist en no-brainer:

- Nutella, svarer Kevin da også - uden at give yderligere forklaring.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen overlevede regn-kaos

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen om sin bil: Meget mærkeligt

LÆS OGSÅ: Officielt: Kevin Magnussen skifter til Haas

LÆS OGSÅ: Magnussen får ambitiøs milliardær som chef

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Det skal stoppes: Røngtenstråler,...
bt.dk
Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx