Af Ritzau - 03/09-16 20:22

Engelsk landstræner sender skadeplaget back hjemEngelsk landstræner sender skadeplaget back hjem

Luke Shaw kommer ikke i aktion mod Slovakiet. Sam Allardyce har sendt ham hjem til Manchester United.

storybild

Luke Shaw pådrog sig for et år siden en slem skade i Champions League mod PSV Eindhoven. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Oli Scarff)

Luke Shaw missede stort set hele den seneste sæson med et brækket ben, og venstrebacken er endnu ikke helt tilbage til sit gamle jeg endnu.

Den engelske landstræner Sam Allardyce har i hvert fald sendt ham hjem til Manchester United forud for VM-kvalifikationskampen mod Slovakiet. Det skriver Det Engelske Fodboldforbund, FA, i en pressemeddelelse.

- Venstrebacken sad over i dagens træning på St. George's Park, fordi den medicinske stab doserer hans arbejde.

- Danny Rose skal starte mod Slovakiet i Trnava i morgen (søndag, red.), så Shaw har fået lov til at tage til Manchester og træner med sin klub som en forebyggende handling, skriver FA.

21-årige Luke Shaw har ellers fået en god start på sæsonen med masser af spilletid.

Han fik 69 minutter i Community Shield-kampen mod Leicester. I de tre første ligakampe er det blevet til fuld tid, og mod Southampton lagde han op til et af kampens to mål.

Shaw, der har seks landskampe på CV'et, pådrog sig et dobbelt benbrud i en Champions League-kamp mod PSV Eindhoven sidste år. Han fik comeback i år i en sommerkamp mod Wigan.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx