Af - 31/08-16 11:24

Wozniacki til sit yngre jeg: - Du må kun få EN ferrari!Wozniacki til sit yngre jeg: - Du må kun få EN ferrari!

Caroline Wozniacki har skrevet et åbent brev til sig selv som 11-årig - det er fyldt med gode råd og interessante betragtninger. Blandt andet om at lytte til far, for han har ret.

storybild

Olympic Village i Barra, Rio de Janerio d. 4. august 2016. Pressemøde med de danske atleter. Tennisspiller Caroline Wozniacki. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2016) (Billede: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen)

Når Caroline Wozniacki i dag spiller mod Svetlana Kuznetsova på US Opens største bane, Arthur Ashe Stadium, så er det blandt andet et bevis på, at den 25-årige danske tennisspiller er kommet langt med sin sport, siden hun var en lille skolepige i Herfølge.

Måske derfor har hun fundet tid og lejlighed til at sætte sig ned og skrive et åbent brev til den lille skolepige, hun var engang. Den lille pige, som ikke engang vidste, at hun skulle spille tennis.

- Du var fuldstændigt overbevist om, at du skulle være fodboldspiller, når du blev stor, skriver hun blandt andet i det åbne brev, man kan læse på Theplayerstribune.com.


Wozniacki og Kuznetsova har haft mange drabelige dueller
Wozniacki og Kuznetsova har haft mange drabelige dueller

- Men der var ikke mange pigehold i Danmark dengang, og far kunne ikke lide, at du hele tiden skulle spille på drenge-holdene. Han ville have, at du kunne knytte venskaber med andre piger, så han styrede dig i retning af tennis, skriver den 25-årige Caroline Wozniacki til sit yngre jeg, før hun konstaterer:

- Så, ja: Far havde ret. Tennis var vejen frem, slår den 25-årige Caroline Wozniacki fast.

Caroline Wozniacki har også et par råd, der handler om, hvordan den 11-årige Caroline skal opføre sig, når først pengene begynder at rulle ind på kontoen efterhånden som karrieren tager fart.

Tidligere Wozniacki-træner sætter ord på problemerne
Tidligere Wozniacki-træner sætter ord på problemerne

- Hvis du lover at holde igen med håndtaskerne, så må du godt få en - EN - ferrari! skriver Caroline Wozniacki blandt andet.

- EN rød ferrari, ikke seks. Og ikke en original Rothko, eller sejlbåde. Ingen tilfældige dyre ting. Du skal virkelig elske noget, hvis du skal bruge et ton penge på det, Caroline!

(Og til dem, der ikke ved det, så er en 'Rothko' et rigtigt, rigtigt dyrt maleri.)


LÆS OGSÅ: Wozniackis træner smuttede på grund af familien

LÆS OGSÅ: Wozniacki slider sig videre i US Open

LÆS OGSÅ: Wozniacki rasler ned ad rangliste før US Open

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx