Af - 08/02-16 15:28; Opdateret: 08/02-16 15:47

United-fans gider ikke dansker-kamp: Tribune-afsnit lukkesUnited-fans gider ikke dansker-kamp: Tribune-afsnit lukkes

For FC Midtjyllands fans og spillere er mødet med Manchester United kæmpestort! - United-fans er knapt så begejstrede

Bildstrecke im Grossformat »

FC Hvem?? Englænderne er tilsyneladende ikke helt varme på kampen mod FC Midtjylland...

Der er næsten altid udsolgt på Old Trafford, når Manchester United spiller hjemmekampe - men hvis Pione, Kian, Jakob, Tim og de andre 'ulve' glæder sig til pakkede tribuner, når FC Midtjylland skal spille mod de Røde Djævle den 25. februar, så bliver de slemt skuffede.

Billetsalget til 'dansker-braget' går nemlig så trægt, at Manchester United har sænket priserne med 25 procent - og alligevel må klubben lukke ned for hele tribune-afsnit til kampen mod danskerne: De engelske fans er nemlig ikke rigtigt oppe at ringe over kampen.

- Jeg ser det bare som endnu en kamp, vi skal vinde, siger Ian Boswell, klubsekretæren for en af de officielle Manchester United-fanklubber i Lancashire.

Han fortæller, at det hører til sjældenhederne, at Old Trafford lukker ned for et helt tribuneafsnit til en hjemmekamp, og han må grave i hukommelsen for at huske tilbage til sidste gang, det skete:

- Hmm.. Sidste gang, som jeg husker det, var da vi spillede en kamp mod Bilbao, siger han.
Det var i 2012. Dengang endte Bilbao med at slå Manchester United ud. Det tror Ian Boswell ikke vil ske denne gang, selv om han ikke vil undervurdere de danske mestre.

- Nej, nej, slet ikke. De dage er ovre. I dag er der ingen lette kampe. Jeg tror, at alle hold er blevet bedre - især når de spiller mod United, siger han.

FC Midtjylland-træner Jess Thorup tager det ikke så tungt, da han hører, at Old Trafford langt fra vil blive fyldt op til det, han selv kalder 'den største kamp i FC Midtjyllands historie'.

- Det er fuldstændigt uinteressant for mig! Jeg går ikke op i, hvor mange tilskuere der er.Vi er der for at spille fodbold og for at vinde. Jeg går ikke op i, om der er 40.000 eller 70.000 tilskuere på stadion. De har forhåbentligt ingen indvirkning på resultatet, siger han over mobiltelefonen fra træningslejren i Dubai.

LÆS OGSÅ: FCM-træner: Uhyggeligt svært at erstatte vores profiler

LÆS OGSÅ: Duncan vender hjem til Aarhus

LÆS OGSÅ: Diego Costa sikrer Chelsea sen udligning mod United

LÆS OGSÅ: Van Gaal modsiger Rooney: Spillestilen er uændret

LÆS OGSÅ: BBC: Manchester United forhandler med Mourinho

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen i retten: Praktikant var...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Kendt shoppingcenter udvider: Nu...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx