Af Ritzau - 23/09-16 06:45

Landsholdet er et mål for Lyngby-målmandLandsholdet er et mål for Lyngby-målmand

Jesper Hansen håber, at han med sine præstationer for Lyngby kan spille sig tættere på landsholdet.

storybild

Målmand Jesper Hansen diskede op med flere store redninger, da Lyngby torsdag besejrede Brøndby 1-0 i Superligaen. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Jesper Hansen agerede flere gange levende plankeværk, da Lyngby torsdag aften holdt buret rent mod Brøndby og hentede en kneben 1-0-sejr.

Nu håber den tidligere FC Nordsjælland-keeper, at den gode form kan bringe ham tilbage på landsholdet.

- Jeg har selvfølgelig et stort ønske om at være med igen. Men jeg er også klar over, at der er gode konkurrenter, der leverer på et højt niveau. Jeg må gøre mit, og så må vi se, hvem der bliver udtaget, siger Jesper Hansen.

31-årige Hansen kom tidligere på måneden med som tredjemålmand på landsholdet bag Frederik Rønnow og Jonas Lössl, da Kasper Schmeichel måtte opgive at spille VM-kvalifikationskampen mod Armenien på grund af en skade.

Lyngby-målmanden håber, han kan spille sig op i det danske målmandshierarki med gode præstationer i Superligaen.

- Jeg har et mål om at komme med igen, hvor det ikke er et afbud. Det er klart, det kunne være rigtig fedt.

- Jeg fokuserer bare på at gøre det godt for klubben, for vi skal skrabe en masse point sammen. Så må udtagelsen komme, hvis den kommer, lyder det fra Jesper Hansen.

I sommer vendte Jesper Hansen hjem til Danmark efter tre år i fransk fodbold. Han er selv overrasket over, hvor hurtigt han har fundet formen.

- Jeg synes, jeg har fundet noget, der ligner topniveauet meget hurtigt. Det er lidt overraskende efter en periode, hvor jeg ikke har spillet. Det må tilskrives klubben og mine holdkammerater, for jeg føler mig rigtigt godt tilpas, siger han.

På mandag sætter landstræner Åge Hareide navne på de danske spillere, der skal spille VM-kvalifikationskampene mod Polen og Montenegro i oktober.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx