30/08-17 15:18

Angrebstalenter indkaldes til EM-revanche mod HollandAngrebstalenter indkaldes til EM-revanche mod Holland

Landstræner Søren Randa-Boldt har udtaget trupperne til kampene mod Holland og Ungarn.

storybild

København. Det danske kvindelandsholds midlertidige cheftræner, Søren Randa-Boldt, har udtaget trupperne til de kommende kampe mod Holland og Ungarn.

Træneren, der vikarierer på posten, efter at Nils Nielsen stoppede oven på EM-sølvet, har et par nye ansigter med i truppen på 22 spillere til EM-revanchen mod Holland.

- Det er jo næsten EM-truppen, vi har at gøre med, og det kan vist heller ikke overraske oven på de fantastiske præstationer i Holland i sommer.

- EM betød desværre også skader i midterforsvaret, hvor Stine Larsen på fornemste vis skiftede angrebet ud med sin gamle plads i bageste kæde.

- Den konstellation kan blive aktuel igen, og derfor har vi indkaldt Signe Bruun og Caroline Møller fra Fortuna Hjørring som erstatning i angrebet, siger Søren Randa-Boldt i en pressemeddelelse.

Hverken Signe Bruun eller Caroline Møller har tidligere spillet på A-landsholdet.

De er altså en del af truppen til Danmarks testkamp 15. september mod Holland i Horsens.

Holland besejrede 6. august Danmark med 4-2 i EM-finalen i Enschede.

Signe Bruun og Caroline Møller bliver - i lighed med Luna Gevitz, Stine Ballisager Pedersen og Sarah Dyrehauge Hansen - sorteret fra til VM-kvalifikationskampen i Ungarn fire dage senere.

Søren Randa-Boldt vil senere udtage den 18. og sidste spiller til kampen mod Ungarn.

Mie Leth Jans og Line S. Jensen er ikke til rådighed på grund af skader.

Kampen mod Ungarn er Danmarks første i kvalifikationen frem mod VM i 2019 i Frankrig.

- Jeg vil rigtig gerne hjælpe holdet godt i gang med den nye kvalifikation. Der er ikke råd til at smide point i starten, selv om der venter tre svære udebanekampe i efteråret.

- Jeg har snakket med alle spillerne før udtagelsen, og de er tændte og enige om, at de skal give alt, hvad de har, for at sikre den bedste start på vejen mod en ny slutrunde, siger Søren Randa-Boldt.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx