22/10-17 21:05

Martin Spelmann er træt af FCK-medvind i ParkenMartin Spelmann er træt af FCK-medvind i Parken

AGF's Martin Spelmann var ikke imponeret over kampens dommer, da aarhusianerne tabte 0-4 til FC København.

storybild

København. FC København knuste søndag AGF 4-0 på hjemmebane i Superligaen, men bag de overbevisende cifre gemmer sig et par tvivlsomme kendelser.

Københavnerne fik tilkendt et meget tvivlsomt straffespark, som Benjamin Verbic ganske vist brændte, men også 1-0-målet vakte harme i AGF-lejren.

I sekunderne op til det hjørnespark, som FCK scorede på, følte gæsterne sig snydt for både et frispark og en offside-kendelse mod FCK. Og midtbanemotoren Martin Spelmann var ikke imponeret over dommerpræstationen.

- Det er man jo vant til herinde. Det stod vel 12-1 i frispark efter 15 minutter eller sådan noget. Det var ikke vores dag, siger Spelmann.

Af frygt for karantæne holdt han igen med at kritisere dommeren, men han rettede en klar opfordring til de forsamlede pressefolk.

- Det er jo jeres (pressefolkenes, red.) job. Vi kan for helvede ikke stå og sige noget. I ved godt, hvad der sker, hvis jeg går ud og siger noget, lyder det fra en tydeligt irriteret AGF-spiller.

- I har sgu også et ansvar for at kommentere de der ting, hvis der er offside eller ikke er hånd på bolden og alle de der ting.

- Uanset om det er trænere, bolddrenge, spillere eller dommere, så har man et ansvar, og man er en del af det her spil. Så skal man også stilles til regnskab for de ting, man gør, mener Spelmann.

AGF-træner David Nielsen havde mindre lyst til at snakke om kendelserne, der gik imod AGF.

- Det har jeg ikke lyst til at stå og snakke om, når vi har tabt 0-4. Men hvis man skal have noget med herinde fra, så skal man også have de små ting med.

- Jeg skal ikke fokusere på dommerkendelser, og jeg kommer ikke til at gøre det. Jeg skal sørge for, at vi bliver bedre, end det vi var i dag, siger David Nielsen.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

30 millioners forskel: Her er de...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Den verdenskendte svenske musiker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx