Af Ritzau - 12/10-16 00:20

Viktor Fischer angrer pattebørns-udtalelseViktor Fischer angrer pattebørns-udtalelse

Viktor Fischer kalder det for en "dum udtalelse", at han kaldte holdkammerater for "pattebørn".

storybild

Viktor Fischer kæmpede forgæves i det danske angreb tirsdag i nederlaget til Montenegro. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Landsholdsspilleren Viktor Fischer erkender, at det var dumt, at han i et tv-interview i minutterne efter 0-1-nederlaget til Montenegro kaldte sig selv og de øvrige danske landsholdsspillere - undtagen Simon Kjær og Kasper Schmeichel - for "pattebørn".

Det siger han cirka en time senere, hvor pulsen er faldet mere ned.

- Jeg tror, at det, jeg mente, var, at jeg simpelthen bare har så store ambitioner for den her gruppe af spillere, og jeg ved, at vi alle sammen har store ambitioner, og vi kan være rigtig, rigtig gode.

- Så derfor bliver jeg skuffet, når vi ikke vinder. Vi bør vinde med det her hold i en kamp som i dag. Så bliver jeg skuffet, og så kommer jeg med en forkert udtalelse, som den der.

- Det er ikke ment på den måde, men jeg prøver bare at udtrykke min skuffelse over, at jeg tror så meget på den her gruppe, men at vi ikke kan vinde i de her to kampe.

- Det var en dum udtalelse, siger Viktor Fischer.

Spørgsmål: Har du undskyldt over for holdkammeraterne?

- Nej. Simon Kjær kom lige til mig, og landstræneren kom også til mig, og jeg kunne godt se, at det var lidt for lige ud i spyttet, siger Viktor Fischer.

Han ved ikke, om det får betydning for, hvordan han agerer i fremtidige interviews lige efter en kamp.

- Jeg ved ikke, om det kommer til at betyde noget. Det er jeg sådan set også ligeglad med. Det gider jeg ikke tage stilling til lige nu.

- Det var følelser, der kom ud, og i sidste ende drejede det sig bare om, at jeg er skuffet, og så kommer jeg til at sige sådan noget, siger angriberen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx