Af - 16/01-15 16:53

Gudmundsson: Må ikke undervurdere ArgentinaGudmundsson: Må ikke undervurdere Argentina

Selv om Argentina er en lilleput i håndboldverden, er det en farlig modstander, Danmark møder i aften.

storybild

Landstræner Gudmundur Gudmundsson giver Bo Spellerberg instruktioner til træningen dagen før kampen mod Argentina. (Billede: Polfoto)

På papiret er det en overkommelig modstander, Danmark møder i VM-åbningskampen i aften - i VM-regi er Argentinas bedste placering nogensinde en 12.-plads i Sverige i 2011.

Mensah trak nitten: ‘100 procent en skuffelse’
Mensah trak nitten: ‘100 procent en skuffelse’

Men landstræner Gudmundur Gudmundsson vil overhovedet ikke høre tale om en walkover, selv om de danske drenge er udråbt til storfavoritter.

- Det er farligt at tænke på dem sådan. Jeg vil aldrig undervurdere en modstander, og de har jo vist før, at de er meget farlige i første kamp i en slutrunde, siger han med henvisning til, at sydamerikanerne blandt andet slog Montenegro i første kamp ved det seneste VM.

- De har et aggressivt forsvar med nogle meget dygtige stregspillere. Især Simonet-brødrene, som har en stor rolle på holdet. Det er samme hold, som Island spillede mod i 2012 i London (hvor Gudmundsson var træner, red.), og der havde vi kæmpe problemer mod dem i en stor periode i kampen, påpeger han.

Så vilde er de: Mød Qatars ‘professionelle’ fans
Så vilde er de: Mød Qatars ‘professionelle’ fans

- Det bliver en hård åbningskamp.

Det var planen, at det danske hold skulle træne en ekstra gang torsdag eftermiddag for at blive helt klar til kampen. Men det blev aflyst, idet arrangørerne bad danskerne om at deltage ved åbningsceremonien inden Qatars kamp mod Brasilien - til let irritation for landstræneren.

- Det var lidt… Træningen blev aflyst grundet den her ceremoni, og det var vi meget overraskede over. Men det er spild af tid at bruge kræfter på at tænke på det, for vi kan ikke gøre noget.

KLUMME: Fra landsforræder til håndbold-VM
KLUMME: Fra landsforræder til håndbold-VM

Kampen starter klokken 19 dansk tid.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx