Af Ritzau - 23/10-16 10:20

AGF-spillere vil bløde for at vaske Brøndby-plet af sigAGF-spillere vil bløde for at vaske Brøndby-plet af sig

Martin Spelmann og Glen Riddersholm forventer et toptændt AGF-mandskab på Brøndby Stadion.

storybild

AGF blev klædt af foran eget publikum i august, hvor Brøndby vandt 7-0. Søndag jagter aarhusianerne revanche på udebane. På billedet jubler AGF over scoring i sidste uge mod AC Horsens. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

0-7. AGF's største nederlag i Superligaen og så lige mod ærkerivalen Brøndby.

Sådan endte det i august mellem klubberne, og søndag aften er det tid til revanche for aarhusianerne på Brøndby Stadion.

Her vil AGF komme med en anden indstilling, end den som klubbens spillere viste i store dele af kollapset senest mod Brøndby.

Det lover midtbanespilleren Martin Spelmann, der selv har en fortid hos søndagens modstander.

- Vi tager til Brøndby for at gå efter alle tre point. Og så skal vi vise vores fans, at vi er 100 procent til stede, og at AGF ikke er en tøseklub. Det handler om, at vi skal vise, at vi vil det her.

- At vi vil bløde, at vi vil slå os, og at vi skal komme ind i hver eneste tackling. Det er det vigtigste. Hvis fansene kan se, at vi gør det, er jeg sikker på, at de støtter op om os hele vejen igennem, siger Spelmann til Jyllands-Posten.

I ugen op til kampen har AGF måttet høre på drilleri fra konkurrenten. Til Tipsbladet sagde Brøndbys Frederik Holst, at det måske kun ville blive 5-0 til de blågule denne gang.

En udtalelse, som AGF's cheftræner, Glen Riddersholm, tordnede mod i Aarhus Stiftstidende og kaldte "nedladende".

- Den her manglende respekt for vores hold og for AGF vil vi ikke have siddende på os. Det bør være en kæmpe motivationsfaktor i sig selv, sagde Riddersholm om udtalelserne fra Frederik Holst.

Til kampen må AGF-træneren undvære angriberen Morten "Duncan" Rasmussen, backen Jesper Juelsgaard og centerforsvareren Anthony J. Soares.

Brøndby er uden midtbanespilleren Christian Nørgaard samt angriberen Jan Kliment, der reddede point til Brøndby i sidste uge mod FC Nordsjælland.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx