Af Frederik Barsøe - 19/07-17 12:14

Tour-rytter deler vanvittigt billede: - Det kan ikke være sundt!Tour-rytter deler vanvittigt billede: - Det kan ikke være sundt!

Når man er rippet for mere eller mindre alt, hvad der hedder fedt, og samtidig vælger at cykle mere end 2.500 kilometer på under tre uger, sker der ting og sager med ens krop.

storybild

(Billede: Pawel Poljanskis Facebook-profil )

Det mærker den polske Bora-hansgrohe-rytter Pawel Poljanski i øjeblikket, og efter tirsdagens 16. etape i verdens hårdeste cykelløb, Tour de France, valgte han at dele et meget bemærkelsesværdigt billede af sine 'trætte ben'.

'Efter 16 etaper synes jeg, at mine ben ser lidt trætte ud #tourdefrance,' skriver Pawel Poljanski til billedet.

After sixteen stages I think my legs look little tired #tourdefrance

Et opslag delt af Pawe Poljaski (@p.poljanski) den


Efterfølgende har den polske sportsjournalist Pawel Gadzala delt billedet på Twitter og skrevet, at man trods benenes tilstand godt kan forvente, at den tidligere Tinkoff-Saxo-rytter slår til nu.

'Pawel Poljanski efter 16 etaper i Tour de France 2017. Det var meningen, at han skulle være på toppen i uge tre. Forevent ham i ubdrud i Alperne.'


På Facebook og Instagram, hvor den 27-årige cykelrytter har delt billedet, er der ikke overraskende fuld gang i kommentarfelterne. Flere beskylder ham prompte for at være på steroider, andre beskylder det for at være fake, mens flere også forsøger at tale folk til fornuft og belære dem om, hvorfor benene ser ud, som de gør.

Sidst, men ikke mindst, bliver flere brugere også helt bekymrede over polakkens helbred.

'Makker. Vær sød at stoppe det, du har gang i. Spis, hvil dig og se nogle film. Slap af i de ben!!!!! Det der kan ikke være sundt,' skriver Instagram-brugeren 'fastermatt'.

'DET.ER.IKKE.SUNDT.,' skriver 'yourlocalatheer'.

'TAG ET MEGET LANGT HVIL, HVAD FANDEN,' skriver 'syandanars'.

Der er sandsynligvis ikke den store grund til bekymring for Pawel Poljanski, der som professionelle cykelrytter er konstant omgivet af sundhedsfaglige folk, der har helt styr på, hvad der er sundt, og hvad der ikke er sundt. Og de mange kommentarer kommer sandsynligvis ikke som en overraskelse for ham.

Det er nemlig langt fra første gang, at der bliver delt et billede af en cykelrytters krop under et krævende cykelløb.

Inden Liége-Bastogne-Liége i 2014 delte Team Sky eksempelvis dette billede af Chris Froomes ben.


Også Jens Voigt, der af mange cykelentusiaster er elsket for sin personlighed, delte for et par år siden et billede af sine ekstremt synlige blodårer.


Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populær dansk tjeneste bliver...
bt.dk
Nye regler åbner for stribevis af...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
LIGE NU: Hovedvej spærret efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx