Af - 04/10-15 14:33

Trist megastjerne aflyser resten af året - bortset fra turen til HerningTrist megastjerne aflyser resten af året - bortset fra turen til Herning

Serena Williams er stadig så skuffet over sit US Open-flop, at hun trækker sig fra alle turneringer. Bortset fra den i Danmark...

storybild

Skuffet!!! Serena Williams indser, at hun ikke fik sin kalender-grandslam i år. Det gør ondt! (Billede: Polfoto)

Officielt er hun skadet, og ude af stand til at spille resten af året. Men Serena Williams tager alligevel turen til Herning for at spille en opvisningskamp mod Caroline Wozniacki 26. november.

- Jeg har været i kontakt med teamet og Serenas agent, der fortæller, at hun glæder sig til at komme til Herning, hvilket bliver det eneste sted, hun spiller resten af året, skriver Mads H. Frederiksen i en pressemeddelelse.

Serena Williams trækker sig fra sæsonfinalen
Serena Williams trækker sig fra sæsonfinalen

Og det på trods af, at amerikaneren har meldt ud, at hun ikke kommer til at spille mere i 2015. Dermed spiller hun heller ikke i sæsonfinalen, hvor man kan få en bøde på 125.000 dollar, for at melde afbud uden god grund.

- Der er ingen tvivl om, at hendes nære venskab med Caroline, samt den gode oplevelse hun havde i Herning sidste år, hvor hun mødte Ana Ivanovic, har været med til, at hun har valgt at fastholde kampen i Herning i kalenderen, skriver Mads H. Frederiksen.

Det passer fint med, at verdensetterens træner, Patrick Mouratoglou, tidligere har sagt til ESPN, at den 34-årige amerikanske tennisstjerne mest af alt er skuffet over, at hun gik glip af US Open-titlen: HAvde hun vundet den, ville hun have vundet alle fire grandslam-turneringer i et kalenderår, som den første siden Steffi Graf i 1988.

- Hun var to kampe fra noget virkelig stort, så det var meget smertefuldt. Ethvert nederlag gør ondt, men nederlaget ved US Open gjorde mere ondt end normalt.

Serena stadig helt nede i kulkælderen efter US Open-bummert
Serena stadig helt nede i kulkælderen efter US Open-bummert

- Det tager bare længere tid at komme sig over det, og når motivationen vender tilbage, som jeg er sikker på, at den vil gøre, så er det tid til turneringer igen, har Mouratoglou sagt.

LÆS OGSÅ: Jagter rekord: Alle hepper på Suveræna Williams

LÆS OGSÅ: Sultne tennispiger går efter Wozzy og Serena

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Regeringen klar med nyt udspil...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert vurderer: Sådan...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx