Af Jens Meiniche Mouvielle - 13/08-17 10:46

Kendt bodybuilder ligger i koma og kæmper for sit livKendt bodybuilder ligger i koma og kæmper for sit liv

Den tidligere professionelle bodybuilder Rich Piana er i koma, efter han blev fundet i sit hjem i Florida, USA.

storybild

Her ses Rich Piana på sit kontor.

Det skriver mediet news.com.

Detaljerne om Rich Pianas tilstand er uvis, men TMZ Sports har slået fast, at det drejer sig om »et medicinsk nødstilfælde,« og news.com mener at vide, det er en overdosis.

Rich Piana er et kendt ansigt flere steder, eftersom han har været meget i medierne på grund af hans åbenmundethed om sit store forbrug af steroider.

Rich Piana, der er 46 år, har bl.a. opbygget en fanbase på Instagram, hvor hans profil følges af 1,2 millioner mennesker. I tiden efter han stoppede med at deltage i bodybuilding konkurrencer, som han har vundet flere af, bruger han en del af sin tid på at hjælpe folk med at opnå de kropslige resultater, de higer efter.

Rich Piana har ifølge mediet tidligere sagt, at han ikke tror på, at bodybuildere er konkurrencedygtige, hvis de ikke tager steroider, men at han ikke opfordrer folk til at gøre det.

»Hvis du har valget mellem at være naturlig eller tage steroider, så vær naturlig. Der er ingen grund til at tage steroider, du gør kun skade på din krop og på dig selv. Men hvis du vil være professionel bodybuilder, så gæt en gang – så bliver du nok nødt til at tage steroider. Du har ikke noget valg.«

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gæst opdagede svineri i dansk skov:...
bt.dk
Multitalent vinder historisk OL-guld...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Kasper var en doven studerende: Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx