Af Ritzau - 22/04-16 05:33

Frederik Andersen står igen stærkt i Anaheim-sejrFrederik Andersen står igen stærkt i Anaheim-sejr

Den danske målmand leverede 30 redninger i Anaheims 4-1-sejr i slutspillet i NHL.

storybild

Frederik Andersen blev passeret en enkelt gang, men leverede 30 redninger, i 4-1-sejr i slutspillet. (Billede: AP/Mark Humphrey)

Den danske målvogter Frederik Andersen spillede en væsentlig rolle, da Anaheim Ducks natten til fredag dansk tid slog Nashville Predators i det fjerde opgør i første runde af Western Conference-slutspillet i den nordamerikanske ishockeyliga NHL.

Det californiske hold vandt opgøret 4-1. Dermed er det nu helt lige mellem de to mandskaber, der begge har to sejre i serien, hvor der spilles bedst af syv.

Frederik Andersen fik samtlige minutter på isen og diskede op med flere stærke redninger over for Nashvilles offensiv. I alt blev det til 30 redninger.

Hjemmeholdets Mike Fisher var den eneste, der fik pucken ind bag danskeren, da han tæt på mål hamrede den ind til 1-1 omkring halvvejs inde i anden periode.

Anaheim Ducks svarede dog stærkt igen med to scoringer på lige så mange minutter senere i perioden, og endnu en scoring i tredje periode gjorde det til slutresultatet.

Frederik Andersen er nu oppe på blot at have lukket ét mål ind på 58 af modstanderholdets forsøg i slutspillet. I de to første opgør var John Gibson foretrukket til at vogte målet for Anaheim.

Det næste opgør skal spilles lørdag i Honda Center i Anaheim.

Det har indtil videre på ingen måde vist sig at være en fordel at have hjemmebane i kampene mellem de to hold. Nashville vandt de to første kampe på udebane, og nu har Anaheim så også vundet to udekampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx