10/07-17 17:25

Wozniacki om forbandelse: I tænker mere på det end jegWozniacki om forbandelse: I tænker mere på det end jeg

London. Det lykkedes ikke for Caroline Wozniacki at få has på det kompleks, der har plaget hende i Wimbledon gennem en række år.

storybild

Mandag eftermiddag tabte hun for sjette gang i karrieren i Wimbledons ottendedelsfinale. Den 24.-seedede amerikaner, Coco Vandeweghe, var en anelse stærkere og vandt 7-6 (4), 6-4.

Forbandelsen fylder dog ikke meget hos den danske tennisstjerne.

- Nej, men jeg synes, det er irriterende at blive spurgt om det hele tiden. Jeg tror, at det er jer, der tænker mere på det, siger Caroline Wozniacki adresseret til journalisterne ved den efterfølgende pressekonference.

Kampen på bane 3 blev en ganske jævnbyrdig affære. Kun tre servegennembrud bød den på, og da amerikaneren tog sit andet brud, var kampen forbi.

Det blev afgørende sammen med, at Vandeweghe var skarpest på de sidste point i første sæts tiebreak. Her tog hun tre point på stribe fra stillingen 4-4.

- Vandeweghe servede godt og spillede ret solidt. Hun flugtede også godt, så det var svært. Jeg fik ikke mange åbninger i hendes serv, og når jeg gjorde, hev hun en god serv frem.

- Det var en tæt kamp, men marginalerne var på hendes side. Hun servede bedre, når det gjaldt. Jeg gjorde, hvad jeg kunne, siger Wozniacki.

Hun vendte i første sæt 1-3 til 4-3 og var ved denne stilling foran med 30-0 i Vandeweghes serv. Men som så mange andre gange red amerikaneren stormen af.

- Det var svært at få hendes førsteserver tilbage, når hun ramte linjerne eller servede meget yderligt.

- Ved 0-30 eller 15-30, når hun skulle komme op med noget godt, så gjorde hun det ofte. Jeg prøvede at hænge i, men så blev jeg brudt i sidste parti, lyder det fra Wozniacki.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Ny Superliga-sensation: Hattrick-helt...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx