19/10-17 15:49; Opdateret: 19/10-17 16:04

Rasmus Lauge slipper med skrækken og undgår operationRasmus Lauge slipper med skrækken og undgår operation

Flensburg-Handewitt-spilleren kom til skade med skulderen onsdag, men er sluppet billigere end først frygtet.

storybild

Flensborg. - Held i uheld.

Sådan beskriver den tyske håndboldklub Flensburg-Handewitt situationen omkring bagspilleren Rasmus Lauge, der onsdag aften kom til skade med skulderen i forbindelse med pokalnederlaget til Füchse Berlin.

Storklubben frygtede det værste, men en røntgenundersøgelse torsdag har vist, at skaden ikke er så alvorlig som først frygtet.

- Undersøgelserne viser en alvorlig skulderskade hos Rasmus, som dog ikke kræver operation, udtaler holdlæge Torsten Ahnsel til klubbens hjemmeside.

- Da han har store smerter, har vi givet ham smertestillende medicin. Nu må vi have tålmodighed, tilføjer han.

Det er uvist, hvor længe den danske landsholdsspiller er ukampdygtig, men træner Maik Machulla, finder det belejligt, at en landsholdspause venter i næste uge.

- Jeg er lettet over, at det ikke er så alvorligt, som vi forventede i går (onsdag, red.). Han er vigtig for vores spil og nåede også at vise kvalitet i første halvleg, inden han blev skadet.

- Vi må vente at se, hvornår han er klar til at træne og spille. Landsholdspausen i næste uge ligger meget godt nu, lyder det fra træneren.

Rasmus Lauge har været en af de helt store spillere i denne bundesligasæson, hvor han hidtil er noteret for 65 mål i ni kampe for Flensburg-Handewitt, der ligger nummer fem i tabellen.

Han er udtaget til landsholdet, der i næste uge samles for at spille Golden League-stævne i Danmark.

Landstræner Nikolaj Jacobsen fortæller til TV2 Sport, at han har været i kontakt med Lauge onsdag og torsdag, og på den baggrund har han endnu ikke afskrevet ham.

- Han har nogle dage nu her, og Flensburg spiller på søndag. Efter den kamp tager vi en beslutning om, om han er nødt til at melde afbud, siger Jacobsen til TV2 Sport.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hvorfor dræbte han 10 uskyldige med...
bt.dk
Forbudt i Europa siden 2012: Nu...
bt.dk
Disse tre huse koster under 100.000...
bt.dk
Nyt regnskab: Derfor har kongehuset...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx