Af Steffen Gronemann - 17/10-17 09:30

Superstjerne er i koma: 'Hvorfor fortæller ingen sandheden?'Superstjerne er i koma: 'Hvorfor fortæller ingen sandheden?'

Michael Schumacher holder offentligheden i uvished om den tidligere racerkørers tilstand.

storybild

Michael Schumacher og hans tidligere manager Willi Weber på Silverstone-banen i 1992 (Billede: Oliver Multhaup)

Til december er det fire år siden, at Formel 1-legenden Michael Schumacher kom ud for en alvorlig skiulykke, da han styrtede på en skitur i Alperne og slog hovedet mod en sten.

Siden da har den 48-årige tysker ligget i koma, mens hele verden har fulgt med i tragediens udvikling.

Generelt er der dog kun kommet meget få informationer om Michael Schumachers tilstand efter skiulykken. Dog er det kommet frem, at den syvdobbelte verdensmester i den seneste tid har været under døgnbehandling i familiens hjem i den schweiziske by Gland.

Det er dette hemmelighedskræmmeri og den generelle tavshed fra familien, som en af Schumachers gamle venner, hans tidligere mangeårige manager Willi Weber, ikke forstår.

»Jeg mener, at det er vældig uheldigt, at Michaels fans ikke får noget at vide om hans tilstand. Hvorfor fortæller ingen sandheden,« spørger 75-årige Weber ifølge TZ, Blick og andre medier i Schweiz og Tyskland.

Willi Weber var Schumachers manager frem til 2012, ligesom han også har været manager for Michael Schumachers bror, Ralf, og Formel 1-køreren Nico Hülkenberg.

Michael Schumacher, som bliver behandlet i familiens hjem i Schweiz, får kun få besøgende, og ingen har fortalt om, hvor slemt eller godt det står til.

For snart to år siden skrev magasinet Bunte, at den syvdobbelte verdensmester kunne gå. Det blev dog afvist ved den efterfølgende retssag, som Schumacher-familien havde anlagt mod bladet.

»Han kan ikke gå,« sagde Michael Schumachers advokat, Felix Damm, ved landsretten i Hamburg.

Da den tidligere racerkørers manager, Sabine Kehm, ved indvielsen af et Schumacher-museum holdt en lille tale, antydede hun med følgende udtalelse til, at det ikke nødvendigvis står godt til med tyskeren:

»Folk har brug for en ventil til at fejre Michaels succeser. Nogle gange ved de ikke, hvordan de skal vise deres glæde i disse situationer – kan man grine ad en sjov episode i en af hans løb, når han er i sådan en tilstand?« sagde hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Få hele overblikket: Derfor fik Peter...
bt.dk
Politiet efter brutalt overfald: Har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx