Af Ritzau - 23/09-16 08:36

Jan Ø. Jørgensen tordner i semifinalen - Axelsen udeJan Ø. Jørgensen tordner i semifinalen - Axelsen ude

Det blev ikke til en ren dansk semifinale i Japan, da Viktor Axelsen ikke kunne følge op på Jan Ø.'s sejr.

storybild

Jan Ø. Jørgensen er semifinaleklar i Tokyo efter en sikker sejr i to sæt over en thailandsk kvalifikationsspiller. (Billede: Scanpix/Toru Yamanaka)

Danmarks to bedste herresingler i badminton, Jan Ø. Jørgensen og Viktor Axelsen, led hver sin skæbne fredag morgen dansk tid, da spillerne deltog i kvartfinalerne i Superseries-turneringen Japan Open.

To danske sejre havde sikret en ren dansk semifinale, men sådan skulle det ikke blive.

Jan Ø. Jørgensen gjorde ellers sit for, at danskermødet skulle blive en realitet.

I en næsten ydmygende stil ordnede han den thailandske kvalifikationsspiller Khosit Phetpradab med 21-6, 21-16. På intet tidspunkt i kampen var den tredjeseedede dansker bagud.

Viktor Axelsen mødte til gengæld meget mere modstand i form af sjetteseedede Son Wan Ho, som vandt 21-18, 21-13.

Axelsen, der var seedet som nummer to i turneringen, spillede en ujævn kamp og lod sig frustrere, efter at han tabte et besynderligt første sæt.

Her nåede danskeren at vende en dårlig start til et solidt overtag med otte point i træk. Den gode stime blev dog optakten til en nedtur, da Son Wan Ho svarede tilbage med ni point i træk og siden tog sig af sætsejren.

En tydeligt irriteret Viktor Axelsen tog den dårlige afslutning med ud til andet sæt og hang hurtigt efter sydkoreaneren.

Axelsen så opgivende ud på sydkoreanerens første matchbold, og derfor endte Son Wan Ho med at tage billetten til semifinalen.

22-årige Viktor Axelsen, som vandt bronze ved OL i Rio, har fortsat til gode at vinde sin første Superseries-turnering.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx